Liewood

Liewood - Økologisk sengetøj til de små  

En fælles passion for design og æstetik blev startskuddet for designduoen Anne Marie Lie og Anja Skov i sommeren 2015. Liewood har base i den danske hovedstad, København.

En sammensætning af de to kvinders efternavne Lie og Skov, oversat til det engelske Wood, blev til navnet Liewood, og så var de to kvinder klar til at bringe deres forskellige faglige baggrunde i spil. Anja har arbejdet som grafisk designer i 15 år i reklamebranchen, mens Anne Marie har 12 års erfaring med design og produktion i internationale modebrands. Begge kvinder er nybagte mødre, og har derfor en bred forståelse for hvilke krav og behov en moderne familie står overfor. 

Liewoods ambition er enkel. De ønsker at skabe produkter, som vil vare i flere generation. Hvor hverken kvalitet eller design vil blive forældet. Udover deres høje ambition, har Liewood et hjerte som brænder for økologi, kvalitet, design og æstetik, hvilket må siges at kunne kombineres med deres ambition.

Liewoods produkter 

Liewoods produkter er designet i blide og lyse farve, printsene brugt i Liewoods produkter er moderne, stilrene og er fulde af sjæl. Liewoods design har rødder i den nordiske designtradition.

Liewoods har en bred produktlinje, som blandt andet indebærer huer, sengetøj, dekoration, tæpper, ammepuder, tasker, håndklæder og meget mere. Priserne ligger i et prisleje, hvor alle kan være med.

Liewood har en fin kollektion, som indebærer alle tekstiler, som der er brug for i soveværelset. Liewoods sengetøj er lavet både til baby, junior og voksne, og pynter fint på både børneværelset, men også i forældrenes soveværelse. Derudover har de lavet fine pude i forskellige former og farver, sengerande, og babytæpper, alt sammen i det fine og enkle design, som Liewood er kendt for, og som kan være med til at skabe den helt rigtige og rolige stemning på børneværelset.

 

Liewood, grafiske detaljer og økologiske tekstiler 

Liewood er kendetegnet ved sine rene former og delikate grafiske prints fuld af personlighed, som gør Liewood til et sjovt og fabelagtigt alternativ.

Liewood har en kompromisløs og etisk tilgang til produktion. At Liewood har en krompomisløs og etisk tilgang til produktionen gør, at alle deres produkter er produceret under kontrollerede, sikre og rimelige vilkår, og af dygtige leverandører, der ikke går på kompromis på hverken beskæftigelse eller miljø.

Alle designs er produceret i Indien af en GOTS (Global Organic Textile Standard) certificeret leverandør, hvilket betyder at alle produkter er lavet i det blødeste økologiske bomuld af dygtige håndværkere, som arbejder under kontrollerede og ordentlige forhold.  Med GOTS-certificeringen er dine børn i gode hænder hos Liewood, og deres produkter.

Liewood bruger, hvad de selv kalder, de bedste materiale. Alle materialerne brugt i Liewoods designs har bestået strenge krav og kvalitetskontrol. Og Anne Marie Lie og Anja Skov er begge en del af alle kollektioner, fra de tegnes til de rammer butikshylderne.

Hos Cahetu er vi stolte af at være forhandlere af de skønne GOTS-certificerede produkter fra Liewood, og tilbyder et stort udvalg af deres produkter på webshoppen.