Living by Heart

Living By Heart

Living By Heart blev etableret i 2013 af Lisbeth Løvig Jensen, og har til huse i Ry. Living by Heart designer og producerer kvalitetsprodukter til boligen. Deres fokus er på håndværket og på at vælge tidssvarende materialer i en høj kvalitet. Living by Heart har specialiseret sig i tekstiler, skind og udendørslys.

Outdoor puder fra Living By Heart

Puderne fra Living By Heart kan andvendes både inden- og udendørs. Pudebetrækket er fremstillet af kvalitetstekstiler fra Kvadrat, der er modstandsdygtigt i forhold til regnvand, salt, skimmel, svamp, bakterier og sollys. Derudover er det et slidstærkt materiale, som kan vaskes.

Living By Hearts udendørslys

Kendetegnet ved udendørslysene fra Living By Heart er deres robusthed og det at de kan anvendes i alt slags vejr. Derudover har lysene en brændetid på op til 90 timer. Lysene har et nordisk, stilrent design og fås i flere farver. De måler 15 cm i højden, har en robust udendørsvæge og er derfor udelukkende til udendørs brug. Hos Cahetu er vi vilde med lysene, som vil se så smukke ud og skabe hygge på terrassen en lun sommeraften.