Miild

Miild - Makeup på en ny måde

Miild er et dansk nyt og banebrydende makeupmærke stiftet af Tine og Tanja - to hårdtarbejdende ildsjæle med den mission at forene kreativitet, bæredygtighed og brugertryghed indenfor skønhedens univers. De to seje piger fik ideen til Miild da de begge lider af allergi og har haft svært ved at finde makeup som de kunne bruge til hverdag uden at slå ud.

Både Tine og Tanja er uddannet makeupartister og har qua deres job set mange forskellige reaktioner på de mange brands der findes indenfor makeup. Selv når de forsøgte sig med ren mineralmakeup, kunne de slå ud. Derfor besluttede de at skabe deres egen makeup uden skidt kemi og parfume, for der måtte være andre der havde det ligesom dem selv.

De to ildsjæle har lagt både hjerte og sjæl i arbejdet med at udtænke og skabe Miilds kollektion. De har gennemtænkt alle produkter, de har selv testet - igen og igen, og ændret på produkterne, indtil de var helt tilfredse. Tine og Tanje har været de hårdeste kritikere, og resultatet er nu et makeupmærke med beundringsværdige værdier, rene ingredienser med en super holdbarhed.

Med Miilds makeupprodukter, opnår du en smuk og naturlig hud, skønhedsfremmende effekter samt en let og behagelig følelse på din hud. I Miilds univers, går følelsen af tryghed og skønhed hånd i hånd.

Miilds budskab er simpelt:

Miild, brænder for at revolutionere et marked med stort potentiale for større bevidsthed om allergivenlighed, bæredygtighed samt kærlighed og ansvar for naturen.

Verdens første AllergyCertified og Svanemærkede Makeup

Miild kan som de første i verden præsentere tre anerkendte certificeringer på deres makeup produkter: Allergy Certified, Ecocert Cosmos og Svanemærket. Certificeringerne betyder at du som forbruger, at du kan være 100% tryg ved ingredienserne og du kan nu bruge makeup dagligt uden at udsætte dig selv for allergener, parfume og meget andet usundt - ja faktisk kan selv allergikere kan tåle makeup fra Miilds.

Med Miild, drømmer pigerne om at skabe omsorg for vores jord og mennesker og de brænder for at bidrage til at udbrede større bevidsthed om, hvilke følger brugen af makeup kan have. Med Miilds produkter i hånden og på huden, kan du som bruger føle at du både passer på sig selv samt den natur vi lever i og af.

AllergyCertified

AllergyCertified tager udgangspunkt i, hvad der kan være potentielt allergifremkaldende for dig. Deres speciale er især, gennem viden og oplysning, at bidrage til at minimere risikoen for kontaktallergi. Derfor analyserer de alle ingredienser i det givne produkt, og vurderer om det indeholder noget, der kan være allergifremkaldende for dig. Dvs. at du ved tilvalg af dette mærke på dine produkter, mindsker risikoen for allergi.

Svanemærket

Svanemærket er Nordens officielle miljømærke, som gør det enkelt for dig at vælge blandt de miljømæssigt bedste produkter og serviceydelser. Når du vælger svanemærket makeup, skåner du natur og miljø. Du passer samtidig på dig selv, fordi der er stillet skrappe krav til kemikalier. Svanemærket makeup er fri for konserveringsmidler, der er klassificeret som allergifremkaldende. Det er også fri for parabener og andre stoffer på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Samtidig lever det op til skrappe krav til parfume og til metaller i farvestoffer.

Svanemærket makeup: Bedre for miljøet. Bedre for dig.

Miild hos Cahetu

Vi er her hos Cahetu svært begejstrede for Miild og er meget stolte af at byde dem velkommen i Cahetu familien. For os er det utroligt vigtigt, at passe på den verden vi lever i og naturen omkring os. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed og når de ting kan forenes med lækre produkter til at forkæle sig selv med - så er vi solgt!

Vi har taget et bredt udvalg af Miild makeup hjem som består af lækre basis makeupprodukter. Udover at produkterne er lækre og fuldstændig rene, så er de også multifunktionelle. Det betyder at produkterne har mere end bare ét formål og f.eks. kan en øjenskygge også bruges til at markere brynene med. Det synes vi er en super god idé og vi spår at vi kommer til at se meget mere til  Miild i fremtiden.

Se hele vores udvalg af lækker makeup fra Miild her