Moebe

Moebe

Moebe er et skandinavisk design brand, som fra hovedkontoret i København udvikler råt og simpelt design holdt i nordiske træsorter. Særligt kendt er brandet for sine rammer, som fungerer lidt som en gammel skifteramme, men er gjort moderne og nutidige gennem sit materiale i egetræ, plexiglas og gummibånd. 

På grund af materialet er motivet i rammen super nemt at skifte ud, da rammen i egetræ blot er sat sammen af et gummibånd sat uden om de fire lister, som danner rammen. Moebes rammer kan bruges til et billlede i rammens fulde størrelse, men vil du skabe et mere utraditionelt udtryk, kan du vælge et print, som ikke fylder hele rammen, og på den måde få motivet til at syne svævende mellem de to stykker plexiglas. 

Hent tidens botanik ind med Moebes rammer

Er du, lige som os, vild med botanik trenden, som netop nu dominerer på den skandinaviske designscene, er Moebes rammer et perfekt udstillingsvindue til dine små grønne planter. Lad der gå barndom i den og bogpres blade og små blomster, og indram dem derefter i Moebes fine rammer. På den måde kommer de fine små botaniske kunstværker virkelig til sin ret.