Mr Maria

Mr Maria

Vi er meget glade for at have de smukke og finurlige børnelamper fra hollandske Mr Maria hos Cahetu. I hjertet af Amsterdam ligger det hollandske design studie, grundlagt af Jannes Hak and Lennart Bosker. De har en mission om at skabe iøjenfaldende produkter for børn i alle aldre. Ud fra logoet og navnet ser man også, at dette er en designvirksomhed med en sjov og humoristisk tilgang til designet. Meget rammende siger de to designere, at de skaber ikke produkter, men små stjerner. Vi er enige. 

Miffy - en fantastisk lampe

Den hollandske kunstner Dick Bruna fortalte hans et-årige søn en historie om en lille kanin, han engang havde set på en ferie - og så var Miffy født. Miffy startede ud som en simpel børnebog, men er siden blevet brugt på alt lige fra tøj, legetøj, tasker og nu også lamper. Miffy er simpelthen for nuttet til ikke at holde af. Den charmerende lampe giver et blødt og varmt lys - perfekt til historiefortælling, når de små børn skal puttes eller som fed indretningsdetalje i et moderne hjem. 

Kender du Miffy, så elsker du Miffy. Selvom du ikke kender denne søde karakter fra den hollandske bedstsælgende børnebogsserie, så kan du stadig invitere Miffy indenfor i dit hjem. Forelsk dig også gerne i søde Miffy på skyen, som er perfekt som loftslampe. Herfra kan Miffy sende sit bløde lys udover værelset og våge over dine børns drømme og håb. 

Nanuk - en blød hvid bjørn

Den lille nuttede polar bjørn Nanuk minder os om det smukke snedækkede land. Inviter Nanuk ind i dine børns værelser. Vi er sikre på, at den vil blive et kæmpe hit. Med sit bløde varme lys er den perfekt ved siden af sengen som natlampe. Med LED lys og lysdæmper er den også perfekt til at våge over dit barn om natten, når det bliver mørkt.