Muubs

Muubs - Råt og nordisk interiør

I forbindelse med et byggeprojekt blev Bent Povlsen meget fascineret af betonens rå struktur. Dette medførte at Bent Povlsen fik ideen til Muubs. Muubs blev derfor etableret i 2010 af Bent Povlsen og hans kone Dorte, som have et ønske om at skabe en unik virksomhed indenfor møbler og interiør til det individuelle hjem.

Håndværk og natur har altid været i stor fokus hos Muubs, som har formået at skabe unikke produkter som udtrykker autenticitet og ærlighed. Muubs har fokus på håndværk, og et stort ønske om at de naturlige materialer kommer til sin ret og udtrykker det smukke og unikke, som Muubs mener de naturlige materialer står for. Når der skabes et nyt produkt hos Muubs, testes designet ved at vurdere om en mand vil have produktet stående i sit hjem. Det giver kollektionerne en særlig kant og maskulint twist.

Muubs er specialiseret i at design og producere møbler og interiør lavet af udelukkende rå materialer. Oftest bliver der brugt genbrugsmaterialer til produktionen af Muubs’ produkter. Muubs arbejder med små håndværkere både globalt og lokalt, som skaber de unikke produkter, som de elsker og beundrer hos Muubs.

Muubs - Råt og nordisk interiør

Stilen er sikker hos danske Muubs - produkterne emmer nemlig alle af den rå nordiske natur. Hos Cahetu er vi faldet for Muubs, fordi vi synes, de rå elementer er en fed kontrast til den stramme nordiske minimalisme, som kendetegner boligindretningen i mange skandinaviske hjem. Stilen er desuden tidløs og henter en masse personlighed ind i dit hjem, hvert enkelt design er nemlig helt unikt grundet naturmaterialet.

Muubs skærebrætter, kurve og møbler

Muubs er især kendt for sine håndlavede skærebrætter til køkkenet. Brætterne er desuden oplagte til servering af tapasanretninger eller andre små godter, de rustikke brætter sætter nemlig prikken over i'et i enhver borddækning. Er du på udkig efter fede kurve til opbevaring af handsker og tørklæder, magasiner, toiletsager - eller andre ting som ofte roder i hjemmet? Muubs laver de flotteste kurve i et tidløs design, som kommer i flere forskellige størrelser.

Dacarr by Muubs

Dacarr by Muubs er en kollektion af kurve, vaser, tasker og spande lavet af genbrugsgummi fra bildæk og cykelslanger. Muubs kalder konceptet upcycling, et miljøvenligt projekt, hvor genbrugsmaterialerne af specialiserede håndværkere i Asien bliver omdannet til fede bæredygtige designs. Selvfølgelig håndlavede. I Dacarr kollektionen har hvert enkelt design sin helt egen historie fra landeveje rundt om i verden - måske i Asien, måske i Europa, måske et helt tredje sted?

Vi er især vilde med hundekurvene fra Dacarr, som må være enhver hundeejer og designelskers drøm. Derudover er vi vilde med tanken bag Muubs, og det at hvert enkelt produkt i serien Dacarr har sin egen historie.

At Muubs samtidig går meget op i at gøre brug af genbrugsmaterialer og naturlige materialer, er kun et ekstra plus i Cahetu’s bog, da de på den måde er med til at værne om vores miljø.