Nofred

Nofred er gedigent håndværk, levende og gennemtænkt design

Nofred er et dansk brand som designer lækkert børneinteriør af høj kvalitet og komfort. Deres smukke produkter er designet til at blive brugt af børn, hvorfor kvaliteten er i top. Møblerne holder i flere år generationer igennem og vil med deres smukke og enkle udtryk skabe glæde i mange hjem.

Nofred ønsker at gøre indretningen af børneværelset mere spændende og levende og lægger stor vægt på at alle produkter er bæredygtigt produceret i enten Danmark eller andre europæiske lande som Nofred har tiltro til.

Design og passion

 

De to passionerede og rejsende venner Signe Holst og Sandra Kaas står bag Nofred. De henter deres inspiration fra rejser rundt i verden, souvenirs samt snapshots fra hverdagens oplevelser. De ønsker med deres design at skabe en oase for børnene i hjemmet, som inspirerer samt giver dem et favoritsted med bæredygtigt og spændende design, som åbner op for fantasien og husker os på at blive ved med at udforske verdenen - og passe på den.

Møbler, tapet og tæpper

Hos Cahetu har vi udvalgt vores favoritter fra danske Nofred, som både byder på fantastiske tapeter, der leder tankerne væk til fjerne himmelstrøg og sætter gang i fantasien, den meget smukke og enkle møbelserie Mouse kan vi slet ikke stå for, og ydermere har vi valgt skønne tæpper hjem til børneværelset.

De smukke møbler vil tage sig fantastisk ud både på børneværelset eller i stuen, hvor børnene kan have deres eget lille hjørne og den fine højstol vil pynte ved spisebordet eller ved skrivebordet på børneværelset.

Nofred - bæredygtigt design, når det er bedst.