Play & Go

Play&Go

Play&Go er en kreativ design virksomhed, som tilbyder smarte, farverige og inspirerende produkter til dig, dine børn og dit hjem.

Hos Play&Go forstår de, hvor vigtige sjove stunder og kreativ leg er for børn og deres udvikling. De har selv børn og kender derfor til hverdagens strabadser, hvorfor de har valgt at designe kvalitetsprodukter, som kan løse nogle praktiske udfordringer.

Play&Go Tæppet

Er legetøjsopbevaring også en udfordring hjemme hos jer?

Play&Go har skabt et tæppe, som er et to-i-en tæppe, da det både er et tæppe og en opvearingstaske, som gør det nemt og pænt at opbevare og oprydde legetøj som LEGO, Playmobil og alle de små biler og figurer dit barn leger med. 

Når tæppet er foldet ud, fungerer Play&Go opbevaringsposen som et legetæppe, og når børnene er færdige med legen, er det nemt lige at stramme posen til og lægge legen og legetøjet væk - uden at det flyder over hele stuen. Når man har afsluttet en god leg, kommer den kedelige oprydning. Med Play&Go er der ingen sure miner hos hverken børn eller voksne, da oprydningen klares i et snuptag. Genialt!

Tæppet er lavet af 100 % bomuld og måler 140 cm, så der er masser af plads til legekammeraterne.

Det slidstærke underlag kan også med fordel benyttes som tæppe udenfor, uanset om det er picnic i haven eller en strandtur. Og skulle det blive beskidt, er det blot at smide tæppet en tur i vaskemaskinen.