Playtype

Playtype

Playtype er et typografi bureau skabt af Brand- og Design bureauet e-Types. Typografierne på disse skønne Playtype plakater er deres egne og designet af grafikerne bag E-types. Playtype lagde ud med en serie af grå plakater med sorte bogstaver. Plakaterne blev en stor succes, og siden er der heldigvis kommet mange flere playtype posters til.

Playtype Pop Collection

Playtypes POP! Collection består af fire plakater  - et P, et O, et P mere og så selvfølgelig et udråbstegn. Plakaterne trækker på referencer fra halvtredsernes farverige pop-kultur. Plakaterne er sjove at hænge sammen, men de fungerer også rigtig fint hver for sig – eventuelt i kombination med en af de andre playtype plakater. 

Playtype posters med marmorprint

Hos Playtype forstår man at gribe en tendens og omsætte den i plakater. Nyeste skud på stammen er en serie at smukke plakater med marmorprint. Serien hedder FAUX, og plakaterne er marmorerede og håndmalede af kunstneren Susan Arnild, der er specialist i marmoreringsteknikker. Fonten er tredimensionel, hvilket giver plakaterne en rigtig fin dybde. Plakaterne kommer i plakatrør, som har samme fine marmorprint som plakaten.

Notesbøger fra Playtype

Playtype har lavet en lille serie af fine notesbøger i det fine marmorprint fra FAUX-serien. Siderne er blanke, så de fungerer perfekt som en lille skitsebog.

Skab overblik med Playtype

En månedskalender er uundværlig i de fleste familier. Men det er ikke altid let at finde én, som samtidig pynter på væggen. Det har Playtype heldigvis gjort noget ved. Med en serie af kalendere til væggen får du både overblik og noget smukt at kigge på.  

Indret med Playtype plakater

Med Playtype posters er det nemt at skabe et nyt udtryk i dit hjem. Plakaterne er grafiske og iøjnefaldende, så du behøver blot én for at skabe et helt nyt udtryk. Men til den overkommelige pris kan du også anskaffe dig flere for et endnu stærkere udtryk. Bland gerne kollektionerne for et personlig præg. De fleste Playtype posters er lavet i mål, så de passer til en standart IKEA-ramme.

Cahetu elsker Playtypes posters, fordi de er stilrene og simple - men samtidig fantastisk grafisk design.