Radius Distillery

Radius Distillery - Hand-crafted small batch spirits made in Denmark. 

Vi har her hos Cahetu aldrig skjul på, at vi er kæmpe fans af gin. Ingen fredag går hen, uden at vi har nydt en Gin & Tonic mens vi summer over ugen der er gået. 

Det kan dog godt være lidt af et projekt at finde en rigtig god gin - og vi har naturligvis prøvet mange gennem årene, og synes nu også det er sjovt at prøve nye typer af. Særligt de lidt specielle af slagsen. Derfor blev vi også hurtigt enige om, at vi måtte prøve den danske og lokalt producerede gin batch no.10 fra fra Radius Destillery. 

Radius Destilleri hører til i Stenløse, hvor de har et råt og lækkert produktionsværksted og laboratorium Her udtænker de og producerer deres gin samt spiritus, og de stræber efter at overskride grænser og komme med nye produkter og koncepter. Af samme årsag har de konceptet ”Radius Lab”, hvor både kokke, forskere, specialister og kreative sjæle inviteres til at arbejde sammen med Radius Distillery, om at udvikle nye idéer og spiritusser. 

Deres produkter, processer, råvarer og omgivelser bærer præg af en fantastisk kærlighed til det de laver, og der benyttes naturligvis kun de bedste råvarer. Deres gin smager absolut fantastisk! 

Der afholdes tillige forskellige events samt smagninger på disstelleriet - vildt spændende!

Teamet - hvem står bag

Bag Radius Distillery står Kristian, Henrik og Louise samt deres to investorer, som alle er interesserede i godt håndværk. De ønsker med Radius Distillery at vende tilbage til de langsomme produktionsmetoder samt mikro destillation, og drømmer om at løfte det generelle niveau på de ting vi indtager - at man kan smage forskellen på godt håndværk og lækker kvalitet. 

Teamet har en solid baggrund inden for pharma industrien, medicinsk forskning og -udvikling samt teknologi og innovation.