Rudolph Care

Rudolph Care

Rudolph Care er ren forkælelse med god samvittighed. Cahetu elsker ting, der gør os glade hver dag, og det gør produkterne fra Rudolph Care. Vi bruger alle produkterne selv og kan slet ikke leve uden. Den skønne håndsæbe står på badeværelset og i bruseren og hudplejeprodukterne bliver flittigt brugt morgen og aften.

Rudolph Care blev etableret i 2006 af Andrea Elisabeth Rudolph. Inspirationen til produkterne kom, da Andrea Rudolph af Greenpeaces fik testet sit blod, som viste sig at være smæk fyld med skadelige kemikalier og hormonforstyrrende stoffer. Rudolph besluttede sig derfor for, at udskifte alle sine produkter med sunde og miljøvenlige alternativer, hun ville dog ikke gå på kompromis med kvaliteten. Hun besluttede sig derfor at skabe Rudolph - en serie af eksklusive skønhedsprodukter af allerhøjeste kvalitet, som er den rene luksus krydret med de aktive ingredienser, som skal til for, at hunden næres og plejes korrekt. Rudolph Care er et brand, som ikke går på kompromis med noget som helst.

Rudolph Care er bæredygtigt og eksklusivt

Som de første skønhedsprodukter i verden har Rudolph Care både det nordiske Svanemærke og den europæiske økologiske Ecocert-certificering. Det er din sikkerhed for bæredygtige og eksklusive skønhedsprodukter, som gør dig smukkere uden at skade, hverken din krop eller miljøet. Den dobbelte certificering er din garanti for, at indhold og indpakningen til hver enkelte produkt er nøje udvalgt ud fra, dyrkning, forarbejdning, produktion, arbejdsforhold og emballage lever op til strenge krav til miljø og sundhed. Dette gør at du kan nyde dine skønhedsprodukter fra Rudolph Care med god samvittighed.

Selvom mærkningerne ikke kræver det, er Rudolph Care også 100% fri for de 26 allergene parfumestoffer, som Miljøministeriet og EU anbefaler, at man undgår.

Rudolph Care og acai bærret

På en rejse til Brasilien forelskede Andrea Rudolph sig i acai bærret, og dets egenskaber. Rudolph Cares produkter er derfor baseret på det berømte acai bær, som er ekstremt rigt på vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer som omega 6 og 9. Acai er en nøgleingrediens i Rudolph-serien sammen med essentielle olier med hver sin gavnlige effekt for huden - alle af højeste kvalitet. Årsagen til at bærret er helt unikt, er dets høje koncentration af antioxidanter, hvilket giver revitaliserende og anti-ageing egenskaber. Perfekte til Rudolph Cares produkter, da det jo på den måde er med til at udsætte hudens naturlige aldringsproces.

100% naturligt hos Rudolph Care

Når du bruger Rudolph Care Acai skønhedsprodukter, kan der være en lille variation i duft og farve. Forskellen er helt naturlig. I modsætning til syntetiske olier, som er forarbejdede og kemisk kontrollerede, er de økologiske olier i Rudolph Care afhængige af årets høst, og de vilkår naturen giver os for at genskabe de anvendte farver og dufte.

Vinder af Danish Beauty Awards

Rudolph Cares produkter har to gange vundet en pris ved det fashionable Danish Beauty Awards. En kæmpe blåstempling af Andrea Elisabeth Rudolphs store arbejde. De to seneste produkter i universet er Facial Scrub Mask og den helt nye Acai Deo Roll on. Vi er fan.

Cahetu elsker Rudolph Care. Punktum.

Se det store udvalg af luksus skønhedspleje her