Rudolph Care Ansigt

Prisvindene skønhedsbrand

Rudolph Care er lige med ægte velvære, og har som det først skønhedsbrand i verden fået tildelt både det nordiske Svanemærke og den europæiske økologiske Ecocert-certificering. Det er din sikkerhed for bæredygtige og eksklusive skønhedsprodukter, som gør dig smukkere uden at skade, hverken din krop eller miljøet. Selvom mærkningerne ikke kræver det, er Rudolph Care også 100% fri for de 26 allergene parfumestoffer, som Miljøministeriet og EU anbefaler, at man undgår.

Økologi til ansigtet

Lækre og lusuriøse produkter til dit ansigt er Rudolph Care mester i. En rolig Anti Stress ansigtscreme der giver huden fugt, afstresser og genopnygger samt hjælper huden med at komme sig og blødgøre den. Eller den aktive Anti Ageing creme, som udglatter og strammer op, og som er din bedste ven mod linjer og rynker. Serien byder også på en lækker olie, serum samt fugt til læberne ligesom Rudolph Care naturligvis også byder på milde og blide renseprodukter.

Det berømte Acia Bær

Rudolph Cares produkter er desuden alle baseret på det berømte mørkelilla açai bær, som er ekstremt rigt på vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer som omega 6 og 9. Açai bær vokser vildt i regnskoven og har i generationer været kendt som naturens egen energikilde hos de indfødte indianere i Amazonas. Bærets helt unikke karakter finder du i dets høje koncentration af antioxidanter, hvilket giver revitaliserende og anti-ageing egenskaber. Det betyder at du med brug af Rudolph Cares produkter udsætter hudens naturlige aldringsproces. Hvem vil ikke gerne det?

Vi elsker Rudolph Care her hos Cahetu og vi har et stort udvalg af deres sortiment. Se det hele her