Rudolph Care Krop

Luksus kropspleje

Vi elsker Rudolph Care hos Cahetu. De økologiske og bæredygtige produkter, der giver dig hverdagsluksus på højt plan.

Andrea Rudolph besluttede i 2006 efter at være blevet testet af Green Peace, at skabe sin egen linje af produkter uden skidt og kemi. Testen påviste nemlig at hendes blod var fyldt med kemikalier og hormonforstyrrende stoffer - højst sandsynligt forårsaget af brugen af skønhedsprodukter.

Det blev startskuddet til Andrea Rudolphs ønske om at udskifte alle sine egne produkter med sundere alternativer, og da hun ikke kunne finde nogle produkter på markedet som levede op til hendes krav, og det faktum at hun ikke ønskede at undvære skønhedsprodukter som virkede og samtidig så lækre ud i flot embalage samt med skøn duft af velvære og lækkerhed, stiftede hun Rundolph Care i 2009.

Luksus hjemmespa

Med de skønne produkter til kroppen fra Rudolph Care, har du mulighed for at pleje dig selv på bedste vis derhjemme - helt uden at det skader både dig eller miljøet. Hiv stikket ud, og forkæl dig selv på badeværelset med en lækker bodyscrub lavet på korn fra acai og abrikoskerner, masser en skøn bodylotion eller bodyoil ind i huden efter et dejligt varmt bad, og mærk hvordan huden bliver blød, glat og fugtet og hvis du skal i byen, så brug den smukke Golden Kiss bodyoil, som efterlader huden med et strejf af guldglimmer. 

Økologisk selvbruner

Et af vores favorit produkter fra Rudolph Care er; A Hint of Summer, som er en fantastisk lækker økologisk selvbruner. Den giver huden den helt rigtige gyldne glød – helt uden at udsætte huden for solens skadelige stråler. 
Den økologiske selvbruner gør det nemt at opbygge og vedligeholde en solbrun farve i både ansigt og på kroppen de mørke måneder igennem eller tage forskud på sommerens fine farve, og springe ud i foråret med brune ben og en frisk kulør i kinderne – med god samvittighed.

A Hint of Summer er nem at bruge, da du blot blander den op med din bodylotion eller ansigtscreme fra Rudolph Care.