Simple Goods

Simple Goods - Bæredygtig & Miljøvenlig Rengøring

Simple Goods er etableret på baggrund af en frustration og en klippefast tro på, at det er muligt at gøre det bedre. De havde ledt alle vegne efter naturlige og kemi-fri rengøringsmidler, som gør effektivt rent og som samtidig er sikkert for vores familie, vores kæledyr og for naturen. De fandt det ikke.

Den overvejende del af alle rengøringsmidler – også nogle af dem der hævder de er sikre – indeholder ingredienser der ikke kun er skadelige for naturen, men også for vores sundhed og velvære. Simple Goods satte sig derfor et mål om at udvikle deres eget brand af troværdige, ansvarlige, bæredygtige og naturlige rengøringsmidler. Og lykkes.

Simple Goods rengøringsmidler er fremstillet af milde, naturlige og plantebaserede ingredienser tilsat probiotika og 100 % naturlige og økologiske æteriske olier. Med Simple Goods kan du gøre rent med ansvarlighed og kærlighed og være sikker på, at alle ingredienser er genkendt af naturen og dermed 100 % biologisk nedbrydelig.

Emballage - med tanke på miljøet

Simple Goods' emballage koncept er udviklet med en strategi om at reducere brugen af ny-produceret plast (fremstillet af olie og gas), reducere unødvendig transport af vand samt opfordre til både at affaldssortere og genbruge plastik flasker. Alle Simple Goods’ PET flasker er fremstillet af 100 % PCR (genbrugt plastik). PCR har et cirka 70% lavere kulstof aftryk, end hvis vi anvender ny-produceret plastik. Alle Simple Goods’ HDPE flasker er fremstillet aF 100 % Bio Polymer (bio plastic). Bio polymer er produceret af CO2 neutrale kilder til organisk biomasse såsom sukkerrør, halm og korn. Til forskel fra olie er biomasse en vedvarende ressource.

Simple Goods unikke refill-system sikrer at deres spray flasker kan genanvendes igen og igen, ligesom det også sikrer, at vi reducerer unødvendig transport af vand.

Probiotika - rengør med sund micro flora

Hvorfor rengøre med skadelig kemi, når vi i stedet for kan rengøre med naturen selv? Glem sloganet: ”Vi slår 99,9 % af alle bakterier ihjel” for med Simple Goods: “Rengør vi uden skadelig kemi” på samme måde, som naturen har gjort det i tusinder af år. Når man gør rent med Simple Goods produkter opretholdes der en sund Micro Flora i hjemmet og vores “gode” bakterier er aktive i over 3 dage på overfladen og fortsætter således med at gøre rent – selv efter du er færdig.

I stedet for at tilføre skadelig kemi til deres rengøringsprodukter, benytter Simple Goods udelukkende økologiske og naturlige ingredienser og tilfører aktive, gode bakterier kaldet Probiotika. Disse findes allerede ude i naturen. De fungerer stort set på samme måde, som Probiotika fungerer i din krop.