Skandinavisk

Skandinavisk, en historie om kærlighed

Historien om Skandinavisk starter femten år tilbage, da to engelske herrer forelsker sig i to blonde skandinaviske piger. Dette bliver starten på en stor og evig kærlighed, ikke kun til de to kvinder, men til hele den skandinaviske livsstil, hvor de små øjeblikke prioriteres, hvor familielivet sættes over karriere, hvor cyklen mange steder er det fortrukne transportmiddel, og hvor de lyse somre, ifølge de to herrer, er endeløse.

Levende lys med duft af skandinaviske værdier

Kærligheden for den skandinaviske livsstil blev startskuddet til succesvirksomheden Skandinavisk. Hos Skandinavisk er de vigtigste nordiske værdier blevet samlet i skønne dufte, og du finder blandt andre duftene af hygge, fjord og ro. Skandinaverne er det folk i verden, som brænder flest stearinlys, formentlig fordi levende lys ofte er forbundet med ægte dansk hygge. Derfor har de hos Skandinavisk haft fokus på at levere lys med en lang levetid, hvorfor alle lys har en brændetid på mellem 45 og 75 timer.

Skandinavisk lys og duftpinde hos Cahetu 

Hos Cahetu finder du et bredt udvalg af de lækre duftlys i smukke glas, som snildt kan bruges til fyrfadslys, når lyset af mineralsk og vegetabilsk voks er brændt ned. Du kan nu også få duftlysene i små sammenpakninger. På den måde behøver du ikke vælge én favorit mellem de mange dufte. Æsken er desuden den ideelle gave til værtinden eller til de unge mennekser, som lige er flyttet hjemmefra. Vil du gerne begrænse antallet af levende lys eller sod derhjemme, fås Skandinavisks mange dufte nu også i duftpinde. Duftpindene dufter i op til tre måneder efter åbning.