Tine Lindhard Jewellery

Tine Lindhard Jewellery - Elegance og funktionalitet går hånd i hånd

Vi er faldet pladask for Tine Lindhards smukke smykker og især hendes vedhæng, som kan åbnes og hvor man kan fylde sin yndlingsduft i den indbyggede indsats, er vi helt vilde med. Pomander halskæden er en nyfortolkning af den kæde mange kvinder i gamle dage bar rundt om halsen med et vedhæng af duftende urter, lugtesalt eller dufteddike for at fjerne lugtgener. Tine Lindhard bygger med sin halskæde videre på den tradition, så det nu er muligt, at du dagligt kan bære rundt på din yndlingsduft og samtidig have et yndigt smykke.

En fortryllende verden af smykker

Tine Lindhard har lige siden hun var barn været fascineret af smykker, da hun opdagede hvor stor en betydning så lille en genstand kan have. Tine finder sin inspiration i helt almindelige dagligdags iagttagelser som f.eks. et nøglehul, et dørhængsel eller måske arkitekturen i en gammel bygning – og smukke håndlavede smykker fra middelalderen er en stor inspirationskilde. Smykkernes fortryllende univers har betaget hende lige siden og for Tine er det vigtigt at designe smykker, der indeholder en specifik funktion og dermed giver brugeren valgmuligheder. ”Jeg ser mine smykker som mere end blot en pyntegenstand – de skal også rumme mulighed for et personligt præg. For eksempel har jeg lavet et smukt vedhæng, der giver brugeren mulighed for at anvende sin yndlingsparfume på en ny måde.”

Halskæder, armbånd, øreringe og fingerringe

Tine Lindhards smykker er meget mere end blot en pyntegenstand, og vi har nøje udvalgt vores favoritter blandt de flotte smykker til jer. Smukke ringe, bedårende halskæder, elegante øreringe og fine armbånd - alle fremstillet i genanvendeligt sølv og guld tilsat de smukkeste ædle sten.

Cahetu Special edition

Vi er stolte af at præsentere en specialudgave af den smukke Pomander halskæde, som Cahetu i samarbejde med Tine Lindhard har designet. Vi har sammen med Tine udvalgt den smukkeste grønne smaragd, som skal pryde halskæden, som kun vil blive fremstillet i begrænset antal. Vi glæder os til at fylde vores yndlingsduft i Pomaden og samtidig få et fantastisk smukt smykke.