Trimm Copenhagen

Lounge feeling på terrassen

Tim Nielsen og Rikke Gjørlund er menneskerne bag Trimm Copenhagen - mærket der står bag de fedeste møbler til terrassen. Den danske designvirksomhed er kendt for sine innovative designs, hvor mobilitet, komfort og vægt er højsædet. Kvaliteten er selvfølgelig også i top, og alle de skønne designs er produceret af Subrella Plus - et utrolig stærkt materiale som er udviklet til både. Derfor er de mange designs selvfølgelig hundrede procent vandtætte, så de kan stå ude, trods det til tider skiftende sommervejr i Danmark. Ja, faktisk kan du lade møblerne stå ude året rundt, materialet er nemlig også modstandsdygtig over for alger og UV-stråler. 

 

"Less is more"

Hos Trimm Copenhagen designer de ud fra filosofien; 'Less is more’. Og dét er tydeligt at se i de mange designs til haven, der alle har et stringent og skarpt design uden unødvendige detaljer - simpelt og virkelig lækkert! 
Virksomheden søger at favne tidsånden og levere multifunktionelle letvægtsprodukter, som er nemme at flytte rundt, både ud og inde. Møblerne er formet af eps-kugler, som er et isoleringsmateriale, hvorfor der skabes en naturlig, dejlig varme, når du sidder i møblerne. 
 

Trimm Copenhagen havemøbler hos Cahetu

Hos Cahetu er vi helt forelskede i de fede havemøbler, som indbyder til ren afslapning og hygge på terrassen. Forestil dig bare et par timer med en god bog i dobbelt hængekøjen eller tumlen med børnene i den lækre Felix Lounger.