Vibeke Scott

Vibeke Scott - Luksus til dig

Interessen for personlig luksus var blandt en af de grundlæggende tanker da to søstre Nicole og Chantalls, besluttede at introducere Vibeke Scotts univers, som en hyldest til deres eventyrlystne bedstemor.

Vibeke Scotts lyst til eventyr og dermed ny inspiration førte hende med sit kamera rundt om i verden med at indfange motiver som fangede hendes opmærksomhed. Som deres bedstemor søger Nicole og Chantall verdens fjerne hjørner for at inspirere til fremtidige designs og styles, der skal blive en del af Vibeke Scotts luksusverden.

Kåber og Kimonoer i Silkevelour

Vibeke Scott designer meget smukke, lukseriøse og graciøse kåber og kimonoer i 100% silkevelour i flotte nuancer. Brug de smukke stykker silkevelour både til hjemmehygge og som stilsikker aftenkjole - ingen tvivl om at du vil føle dig smuk og godt tilpas.

Vibeke Scott hos Cahetu

Vi er hos Cahetu stolte af, at kunne tilbyde vores kunder de smukke luksus kåber og kimonoer fra Vibeke Scott. Vi har udvalgt de to modeller vi synes allerbedst om; En smuk lang luksus morgenkåbe samt en kortere kimono - begge i 100% silkevelour. Vi har håndplukket de smukke farver, som vi synes bedst om og glæder os til at forkæle dig med silkevelour på kroppen.