Vissevasse

ViSSEVASSE

ViSSEVASSE så dagens lys i februar 2013 og er hurtigt blevet elsket i stort set alle afkroge af landet. ViSSEVASSE blev etableret af Dorthe Mathiesen og Karsten Noel, der de sidste 20 år har arbejdet i jobs mellem mode, grafik og scenografi. Inspirationen til ViSSEVASSEs plakater stammer fra Miamis bløde Art Deco pasteller, men i høj grad også fra Københavns irrede tårne og den legendariske regnbue is.

Hos ViSSEVASSE er de vilde med udtrykket ”Less is more”. Dette passer godt til deres meget stilrene designlinje, som har retro inspirerede plakater,men som alle har et smukt æstetisk design.

Kærlighed til det rene grafiske simple

Dorthe Mathiesen, som er indehaver af ViSSEVASSE og tegner de grafiske plakater elsker byens puls og vartegn - og det uanset om vi taler om København, Berlin, Paris, New York eller Aarhus. Dorthe er desiden tiltrukket af den naive grafiske stil, som kommer til udtryk hos 1930'ernes plakatkunstnere.

Den første byplakat

ViSSEVASSE er kendt for deres Danmarksplakater, plakater med varetegn fra danske byer og motiver fra lande som Sverige og Norge, og deres serie med Tivoli. Derudover har ViSSEVASSE også et udvalg af plakater, som vil passe perfekt på væggen i børneværelset.

ViSSEVASSEs første byplakat var den ikoniske Langebro, som blev tegner i Februar 2013. Og netop denne plakat har dannet DNA for stilen i de mange bymotiver i den douche farveskala. Siden er der kommet byplakater til fra det ganske danske land - og udenlandske byplakater som Olso, Paris og New York har også set dagens lys.

Motiver og størrelser

Hos Cahetu finder du et stort udvalg af ViSSEVASSE plakaterne. Du får alle motiver i størrelserne 30x40 cm og 50x70 cm. Hos Cahetu er vi faldet pladask for ViSSEVASSEs plakater, og er især vilde med deres brug af pastelfarver, de bløde former, det simple udtryk og det at plakaterne er retro inspireret. Derudover har vi hos Cahetu et stort udvalg af ViSSEVASSEs mange forskellige former, hos os kan du blandt andet få fingrene i nogle af ViSSEVASSEs mest populære plakater f.eks. Norge sneen, Norge Fjorden, Hello Copenhagen City Guide, Christianshavn og mange flere.

Kvalitet og tryk

Plakaterne er trykt på 180 gram miljøvenlig Mat G-print, som er en slags Rolls Royce i Papirland. Denne kvalitet er bestrøget, hvilket betyder at papiret er påført en coating, der fremhæver trykbilledet. Den matte overflade gør, at papiret ikke reflekterer. Farverne gengives smukt i et dybt og douche look, der er særligt gjort brug af mørkepasteller, som matcher godt til tendensen af natur, træ og metallic, som er blevet populære farver i de danske hjem. Derudover giver pastel farverne plakaterne et tidsløst og genkendeligt look, hvilket passer godt til, at ViSSEVASSE ønsker at skabe plakater, som er holdbare og genanvendelige.

Som mange andre, sætter ViSSEVASSE en ære i at være miljøbevidste. Derfor er plakaterne naturligvis trykt lokalt i Danmark, på et miljøvenligt trykkeri. Det sætter vi stor pris på. Plakaterne er kendt for deres afdæmpede og dochede farveskala, som er inspireret af den oprindelige plakatstil fra 1930’erne.