Vissevasse Jul

Julepynt & Julesange

Vissevasse har lavet de fineste juleophæng i pap - lige til at klikke ud og hænge enten på juletræet, i vinduet eller på fine grene fra naturen. Julepynten har enkle og smukke motiver som Vissevasse er kendt for, i smukke farver, som passer flot ind i det moderne hjem.

Hvem står ikke altid og mangler en sangbog med julens sange, når der skal danses om træet? Nu kan du købe en fin trææske med smp hæfter fyldt med julens populære sange - lige til at dele ud af når der skal danses om træet juleaften. Æsken er meget smuk, og vil være en oplagt gaveidé.

Plakater med julemotiver

Smukke plakater med fine julemotiver, finder du også fra Vissevasse. Vores favorit er den søde og sjove lille bil med juletræet på taget, som giver associationer til filmen Fars Fede Juleferie, som altid skal ses i december hjemme hos os. Plakaterne vil være en sød og enkel måde at udsmykke dit hjem på i juletiden. 

Send en julehilsen

Findes der noget bedre end en håndskrevet julehilsen på et smukt kort? Nej vel. Send dine julehilsner afsted på de smukke julekort fra Vissevasse. De er pryddet med fine julemotiver i smukke nuancer og kommer med kuvert. Lige til at gå til.