Wenneberg og Sønner

Botanisk Gin

Haveeksperten Signe Wenneberg har sammen med sine to sønner udviklet en helt ny gin lavet på ekstrakter fra familiens egen have. Et passioneret familieprojekt som sammen med brødrene Braunstein fra Braunstein Bryggeri igennem længere tid er blevet til to kompromisløse varianter af Botanisk Gin. 

Alle ingredienser i den skønne gin er naturligvis økologiske, men blomster fourageret i naturen, kan ikke opnå Ø-mærke. Selve spiritussen kommer fra presset økologisk dansk hvede, og restprodukt bliver spist af økologiske køer. Der er nul spild, hvilket vi hos Cahetu er ret begejstrede for.

Både smagen med Hyldeblomst og den med Hindbær, smager helt fantastisk. Frisk, lækker og med tydelige noter fra en dansk blomsterhave. 

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er kendt for sine mange havebøger samt bæredygtige og økologiske livsstil. At Signes viden og interesse for miljøeet er mundet ud i en lækker økologisk gin lavet på blomster, synes vi er helt fantastisk. Vi elsker selv en Gin og Tonic fredag efter fyraften, og nu har vi fundet en ny favorit - dejlig sommerlig og let.