Billede

Miild Blender Brush

161,50
190,00 DKK
15%
| Optjen 161 point Læs mere
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Blender Brush er den pensel, der blender makeuppen smukt sammen. Blender Brushen har flere forskellige funktioner. Den kan både bruges til at blende øjenskygger flot sammen, men bruges også til at buffe produkter smukt ind i huden på mindre områder.

En Blender Brush er et must, hvis du ønsker at bruge flere øjenskyggefarver på øjenlåget, hvor du ved hjælp af penslen vil få dem til at smelte utrolig smukt sammen. Den har en rund form, og fungerer derfor rigtig godt ved brug af cirkelbevægelser. Den kan også bruges til at påføre concealer i et mindre område, som skal have en høj dækkeevne, hvor du samtidig opnår et meget naturligt look.

Overordnet kan Blender Brushen bruges til alle Miilds produkter. Det er mere et spørgsmål om funktionen og selve området.
Brug den til at påføre highlight/bronzer i mindre områder, mineralpudder i mindre områder, som øjenskyggeblender til dine øjenskyggefarver og til at påføre concealer i mindre områder. Det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Denne pensel er håndlavet af de fineste syntetiske hår, hvor et ægte hår er kopieret i dens fibre, så selve hårstrået er tykkere i bunden og bliver tyndere og tyndere ud mod spidsen. De er bløde og gode til at gribe produktet. Miild har valgt at lave alle deres pensler af syntetiske hår, da dette er det mest hygiejniske og allergivenlige.

Penslen bør vaskes en gang om ugen i hårshampoo eller almindelig sæbe uden parfume. Når du har vasket dem, så læg dem fladt, så hårene ligger frit med luft på begge sider. F.eks. ud over en bordkant eller i vindueskarmen