Miild Natural Mascara - 01 Black Length Inordinate

180,00 DKK
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 25 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 499 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Miilds natural mascara er lavet på de reneste, mest nænsomme og plejende råvarer. Den er til dig, der elsker en mascara, der giver dig en masse længde og samtidig også til dig, der bedst kan lide gummibørsten.

Denne børste går ind og adskiller dine vipper og efterlader dig med et smukt naturligt look. Hvis du ønsker det mere naturlige look, påfør da et lag i lige bevægelse fra rod til spids. Ønsker du mere effekt og volumen påfør da produktet i zig-zag bevægelser.

Indehold: 8 ml

Den er ikke vandfast, da det ikke har kunne lade sig gøre at udvikle, pga. vores høje krav til renheden og ingredienslisten. Den er bl.a. konserveret med soya ekstrakt og E-vitamin og den sorte farve kommer fra japansk kul.

Mascaraen har de to anerkendte certificeringer: AllergyCertified og Svanemærket. Den er desuden ikke testet på dyr og er produceret i Danmark.

Tines makeup tips
”Jeg bruger altid to mascaraer. Jeg starter med en gummibørste, som skiller mine vipper ad. Derefter bruger jeg nylonbørste, som skaber den flotteste volume.”