Billede

Miild Natural Mascara - 02 Black Volume Bulbous

153,00
180,00 DKK
15%
| Optjen 153 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Miilds natural mascara er lavet på de reneste, mest nænsomme og plejende råvarer. Den er til dig, der elsker ”falsk øjenvippe effekt” og masser af volumen. Denne børste er lavet af nylon og den er stor, men samtidig nem at håndtere. Start med at påføre mascaren helt inde, ved vipperoden, på denne måde skaber, du en god bundvolumen. Træk så børsten ud i zig-zag bevægelser for at opnå den bedste volumen effekt. Gentag dette et par gange, hvis du ønsker et mere dramatisk look.

Denne natural mascara går ind og adskiller dine vipper, løfter og definerer fra rod til spids. Den er perfekt til dig, der ønsker volumen frem for længde.

Indehold: 8 ml

Den er ikke vandfast, da det ikke har kunne lade sig gøre at udvikle, pga. vores høje krav til renheden og ingredienslisten. Den er bl.a. konserveret med soya ekstrakt og E-vitamin og den sorte farve kommer fra japansk kul.

Mascaraen har de to anerkendte certificeringer: AllergyCertified og Svanemærket. Den er desuden ikke testet på dyr og er produceret i Danmark.

Tines makeup tips
”Jeg bruger altid to mascaraer. Jeg starter med en gummibørste, som skiller mine vipper ad. Derefter bruger jeg nylonbørste, som skaber den flotteste volume.”