Billede

Miild Økologisk Cremet Concealer Duo - Dark Repose

240,00 DKK
| Optjen 240 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Miilds meget lækre økologiske mineral concealer duo, er fremstillet af de reneste mineraler og sheasmør, der fugter og arbejder med din hud. Vi har skræddersyet den, så du opnår den perfekte dækkeevne på din hud.
Den findes i tre varianter; Light Ample til den lyse hud, Medium Boon til en mellemfarvet hudtone og Dark Repose til en hud med masser af glød.

I Miilds concealer duo er der en concealer med ferskenfarvet undertone og en med gullig. Den ferskenfarvede går ind og mindsker det blå/lilla, som vi har under og omkring øjnene. Dvs. denne skal du påføre først. Derefter lægger du den gullige farve ovenpå og dermed opnår du den perfekte farvekorrektion. Du undgår altså at blive grålig eller ikke kunne dække optimalt. Derudover, er den gullige concealer perfekt til at dække urenheder, rødme eller pigmentfejl.

Den er cremet i teksturen og blender smukt ind i huden. Den er lækker at påføre i duppe-bevægelser med fingrene, da varmen fra fingrene gør, at du kan arbejde den smukt ind i huden. Du kan faktisk også bruge Miilds Eyeshadow Brush, som er lidt fluffy i det, hvis du ønsker en let dækkeevne og har en mere moden hud. Ønsker du en høj dækkeevne anbefales det at bruge Miilds Skin Coverage Brush, som er spids og derfor er god omkring næsten og ved øjnene, men også god til at duppe produktet på og dermed får den ønskede høje dækkeevne.

Denne økologiske mineral concealer duo er certificeret af AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS.

Produktet er ikke testet på dyr.

* BUY ONE – PLANT ONE *
Dette produkt er med i Miilds fine bæredygtige kampagne, hvor de i samarbejde med Global Climate Institute, har lavet en ny æske i papemballage, som er FSC certificeret. For hver æske der bliver købt, bliver der plantet et træ i Khasi Hills i Indien. Ønsket er at lave deres helt egen Miild-skov og målet er at få plantet 3.000 nye træer til foråret 2018.
Den kampagne er vi pænt vilde med her hos Cahetu.

Ingredienser:
Ricinus Communis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba*, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Mica, Copernica Cerifera (Carnauba) Wax*, Prunus Armeniaca(Apricot) Kernel Oil, Tocopheryl Acetate.
*Økologiske ingredienser

100% af alle plantebaserede ingredienser er dyrket økologisk

Husk altid at arbejde med din makeup med rene hænder, samt at holde dine pensler rene ved at vaske dem en gang om ugen. Dette af hygiejniske årsager for din hud.

Miilds papæsker, som dette produkt ligger i, er håndlavet af 90% genbrugspap. Det er hverken bleget med klorin eller andre skadelige stoffer. Obs: anden æske for dette produkt, grundet BUY ONE – PLANT ONE kampagnen. Læs mere ovenfor.