Miild Økologisk Mineral Highlight - Gloaming

360,00 DKK
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 25 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 499 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Miilds økologiske ovnbagte mineral highlight, er udviklet af rene mineraler. Den er bagt ved svag varme i 24 timer, hvilket efterlader den med en silkeblød tekstur. Den indeholder små glimmer partikler, der giver en smuk og frisk effekt på din hud. Fordi vores glimmerkorn er finkornet, så blender den smukt og naturligt ind i huden og er derfor også god til en mere moden hud.

Highlighteren lægges på de områder, du gerne vil fremhæve. F.eks kindben, næseryg, amorbuen og øverst under brynet. Brug den også på kroppen for at fremhæve den gyldne hud - i virkeligheden er det et multiprodukt, som kan lægges alle de steder, du synes, det er lækkert med lidt ekstra shine og som du gerne vil fremhæve.

Miilds økologiske ovnbagte mineral highlight er certificeret AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS.

Produktet er ikke testet på dyr.

Ingredienser:
Mica, Zea Mais (Corn) Starch*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Magnesium Aluminum Silicate, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Caprylate, Cera Alba*, P-Anisic Acid, Tocopheryl Acetate.

*Økologiske ingredienser

100% af alle plantebaserede ingredienser er dyrket økologisk

Husk altid at holde dine pensler rene ved at vaske dem en gang om ugen. Dette af hygiejniske årsager for din hud.