Billede

Miild Økologisk Mineral Øjenskygge- og Øjenbrynskit - Light Earth

270,00 DKK
| Optjen 270 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Musthave økologisk mineral øjenskygge- og øjenbrynskit, som er lavet på rene mineraler. Alle de tre fine farver er matte og kolde i undertonen og kan derfor bruges både i dine bryn og som øjenskygger.

Brynene er med til at forme dit ansigt og skabe dybde. Som en helhed, skaber brynene harmoni i dit ansigt og giver et smukt øjenparti. Når du bruger matte øjenskygger til at optegne dine bryne, kan du få et naturligt smukt look.
Disse farver har en høj pigmentering og kan også benyttes som øjenskygger på dit øjenlåg. Her er der mange muligheder for, hvordan du kan placere dem på dit øjenlåg.

Brug Miilds Eyebrow og Liner Brush, som er en skråpensel og start med at påføre den mørkeste farve i kittet og placer den i bunden af brynet. Derefter tager du den lysere brune farve og placere op i brynet. På denne måde får du et bryn, der ser naturligt ud, da det ikke kun er en brun nuance.

Et godt udgangspunkt er at bruge Miilds Eyeshadow Brush til at lægge den lyseste farve på hele dit øjenlåg, for at skabe en ensartet og flot base. Læg derefter mellemfarven på øjenlåget under globelinien. Blend derefter den mørkeste farve med en fluffy blenderpensel ind i globen og ton den sammen med mellemfarven. Ønsker du et smokeyeye look, så læg vores sorte eyeliner under dine øjenskygger. På den måde skaber du mere dybde og en mere intens farve.

Miilds økologiske mineral øjenskygge- og øjenbrynskit er certificeret af AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS ORGANIC.

Produktet er ikke testet på dyr.

* BUY ONE – PLANT ONE *
Dette produkt er med i Miilds fine bæredygtige kampagne, hvor de i samarbejde med Global Climate Institute, har lavet en ny æske i papemballage, som er FSC certificeret. For hver æske der bliver købt, bliver der plantet et træ i Khasi Hills i Indien. Ønsket er at lave deres helt egen Miild-skov og målet er at få plantet 3.000 nye træer til foråret 2018.
Den kampagne er vi pænt vilde med her hos Cahetu.

Husk altid at arbejde med din makeup med rene hænder, samt at holde dine pensler rene ved at vaske dem en gang om ugen. Dette af hygiejniske årsager for din hud.

Ingredienser:
Talc, Zea Mais (Corn) Starch*, Mica, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Lauroyl Lysine, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Armeniaca(Apricot) Kernel Oil*, Undecylenoyl Glycine, Capryloyl Glycine, Tocopheryl Acetate.

*Økologiske ingredienser

100% af alle plantebaserede ingredienser er dyrket økologisk
100% Vegansk

Miilds papæsker, som dette produkt ligger i, er håndlavet af 90% genbrugspap. Det er hverken bleget med klorin eller andre skadelige stoffer. Obs: anden æske for dette produkt, grundet BUY ONE – PLANT ONE kampagnen. Læs mere ovenfor.