Billede

Naturlig Olie - Økologisk Jojobaolie - 100 ml

135,00 DKK
| Optjen 135 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Økologisk og koldpresset jojobaolie fra Peru. En multifunktionel olie velegnet til alle hudtyper, herunder olieret hud og uren hud, til at beskytte og skabe balance i hudens eget fedtlag. Jojobaolien kan anvendes i ansigtet, på kroppen og i håret, hvor den absorberes hurtigt og efterlader et gyldent skær, uden at virke fedtende eller tilstoppende. I blanding med mere langsomme olier eller butters vil jojobaolien medvirke til, at disse trænger hurtigere og dybere ind i huden.

Denne jojobaolie er økologisk og koldpresset af frø fra peruvianske jojobafrugter. Jojobaolie er egenligt en flydende voks, men betegnes som olie grundet dens lette og flydende konsistens. Jojobaolien minder i struktur om hudens sebum (fedtlag), der giver god absorberingsevne og hjælper til at regulere hudens egen fedtproduktion uden at tilstoppe porerne. Jojobaolien er multifunktionel og god til fugtbevaring i ansigtet, på kroppen og i håret.

Derudover er dette også den perfekte makeup fjerner:
En sund hud har brug for at få fjernet makeup hver eneste dag. Det er ikke kun makeup, du fjerner, men også skidt og snavs fra dagligdagens forurening og bilos. Ligesom makeup kan det tilstoppe hudens porer, gøre dem beskidte og synlige.

En nem og plejende måde at fjerne makeup på, er at massere jojobaolie ind i huden på en tør hud. På den måde vil skidt, snavs og makeup opløses af olien. Brug gerne nogle minutter på at massere olien godt ind i huden og gør det lidt ekstra på hage, næse og pande, da det typisk er her vi har tydelige hudorme. Tag derefter en varm fugtig vaskeklud og træk olielaget af med vaskekluden. Du kan med fordel tage en ny portion olie og gøre det en gang til. Du vil ikke kunne vaske olien af bare med vand, så det er vigtigt du bruger en vaskeklud til formålet.

Samtidig med at makeup fjernes, vil du få en let og blid eksfoliering af huden, som betyder, at du får skrubbet de triste og døde hudceller af huden.

Denne olierens kan med fordel bruges af alle hudtyper.

Indhold: 100 ml
Økologisk koldpresset uraffineret olie
UV beskyttende glas med pipette
Certificeret af Soil Association Organic