Billede

Naturlig Olie - Økologisk Ricinusolie - 30 ml

60,00 DKK
| Optjen 60 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Denne økologiske, koldpresset og uraffineret ricinusolie er velegnet til brug på både huden og i håret, hvor den udmærker sig ved sine fugtbevarende og blødgørende egenskaber. På huden er ricinusolien velegnet til meget tør hud, strækmærker, skadet hud/sår og rynker. I håret er ricinusolien et oplagt valg som balsam eller kur imod tørt hår og hovedbund.

Dette lille vidundermiddel er desuden en naturlig vej til at fremme hårvækst. Ricinusolie kan både bruges af dig, der lider af hårtab, men også sagtens integreres som en fast del af en daglig hudplejerutine, hvis du ønsker at fremme vækst af hår, øjenbryn og ikke mindst øjenvipper. Drømmer du eksempelvis om lange øjenvipper så gør følgende:
Brug ricinusolie på dine øjenvipper om aftenen, når du har renset din hud og påført din natolie. Ricinusolien påføres med en lille pensel eller med en vatrondel langs oversiden af øverste øjenvippekant og langs undersiden af nederste øjenvippekant (påføres ikke den våde side af øjenvippekanten). Gnid ganske nænsomt olien ind i området. Får du lidt olie ind i øjet, så sker der ikke det store udover at det kan sløre synet en smule. Hvis dette sker, kan du blot skylle øjet med vand.

Indhold: 30 ml
Økologisk koldpresset uraffineret olie
UV beskyttende glas med pipette
Certificeret af Soil Association Organic