Læs hvad vores kunder siger om os

På hjemmesiden Trustpilot kan kunder anmelde webshops, og vi viser her et udpluk af de flotte ord, vi får med på vejen.

Du kan se hele samlingen ved at trykke her.

 

Fantastisk sted
Lækre varer, super hurtig og effektiv levering, et sødt personligt kort. Alt i alt en fantastisk oplevelse! Kan kun anbefales!!

Af Camilla

Rigtig god oplevelse 
Ringede få dage inden jul og bestilte et smukt lille lyshus. Rigtig god og personlig betjening. Huset kom inden jul flot og elegant indpakket - god stil. Og samtidig en personlig julehilsen - tak. Er ikke selv så erfaren i nethandel endnu, men bestemt nemt, let og en god oplevelse. Vender tilbage igen (smil)
Af Anni Nørgaard

Super hurtig levering og flot indpakning
Der er så mange lækre ting, og levering og service er i top! Kun positivt herfra..

Af Pernille Skovbak Kristensen

Hurtig levering
Jeg bestilte 3 viskestykker en formiddag, pengene blev trukket med det samme, og jeg fik en mail under en halv time efter, om at min pakke var blevet sendt. Pakken lå i pakkeposten næste formiddag. Jeg vil skyde på at der gik under 24 timer fra da jeg bestilte mine vare, til de lå i pakkeposten.. Vil klart anbefale det til andre, og jeg handler der 100% igen. (Desuden fik jeg et håndskrevet kort, hvor de takkede mig for, at handle hos dem, samt en god fornøjelse med de nye viskestykker)

Af Nicklas

Cahetu er super
Shop hos Cahetu. De er rigtig gode.

Super stil og super service
Af Peder Tuborgh

Fantastisk! Hurtig levering, perfekt produkt og personlig hilsen.
Kun 2 dages levering, mange valgtmuligheder for leveringsmåde og sted. Produkt præcis som forventet, pakket forsvarligt.

Cahetu lever 100% op til mine forventninger - og lidt mere. Der lå en hyggelig personlig hilsen sammmen med pakken. Dette er en butik som har fokus på kundeservice - og der virker!
Vi ses igen, Cahetu!
Af Karina S 

En lækker og anderledes hjemmeside
Cahetu's hjemmeside er noget af det lækreste, jeg længe har besøgt. Det er lige sådan en hjemmeside, jeg har eftersøgt. Har handlet der et par gange, og hver gang er der bare hurtig levering og god service. Jeg skulle bytte en pude, og der var ingen problemer. Pengene var på min konto to dage efter. Kan på det varmeste anbefale Cahetu. 

Af Bodil

Det gik bare som smurt - super!
Jeg nåede ikke at tjekke Postdanmarks track &trace før pakken var leveret - med en sød personlig hilsen og toplækkert indhold, Også stor ros til en lækker og - alt for - fristende hjemmeside. 

Af Hanne 

Fantastisk!
Cahetu er min nye, absolutte favoritbutik på nettet. Lækkert udvalg, hurtig levering og fantastisk service - bliver glad for de håndskrevne beskeder og den fine indpakning hver gang.

Af Heidi 

Hurtig, effektiv og personlig betjening. Perfekt
Jeg bestilte to ting på hjemmesiden. Modtag mail med bekræftigelse kort tid efter. Havde et spørgsmål og skrev en mail til dem og fik svar inden for få minutter.

Begge mine varer ankom med posten dagen efter. Bare alle webshoppe var lige sådan!
Af Cille Neumann  

Personlig og top hurtig service
Var i dén grad imponeret over at modtage en bekræftelse kun 10 minutter efter min online bestilling - har man nogensinde oplevet noget hurtigere, -tror jeg næppe og jeg handler tit på nettet. Meget imponerende :-)
af Eva J

Service udover hvad man kan forvente
Skøn skøn webshop med stort og meget lækkert udvalg. Super service. Meget personlig og langt ud over hvad man kan forvente :-) De varmeste anbefalinger men pas på - du bliver afhængig :-)
af Louise Guldstrøm

Tjekket, vellykket og anbefalelsesværdig
Super fin service, hurtig respons og et stort udvalg. Kommer helt sikkert igen!
af Tina Kirketerp-Møller

Altid lækkert
Det er altid lækkert at modtage en pakke fra Cahetu. Ekspeditionen er nem og hurtig. Hjemmesiden er super og overskuelig. Skal du give en gave, skal du helt sikkert lade Cahetu pakke den ind for dig - det fås ikke flottere. Husk at melde dig til deres nyhedsbrev - det er vedkommende og tit med fif til det, du lige står og mangler :-)
af Rikke

Helt igennem en dejlig oplevelse :-)
Super hjemmeside, nem at finde rundt på og super inspirerende.. Det er nogle fantastiske produkter i har, og servicen er helt i top! Jeg afhentede min bestilling i showroom'et, og det var bare en dejlig oplevelse med smil og super betjening! Det er ikke sidste gang jeg handler hos Cahetu :-)
af Marie-Louise