En kundeklub til vores loyale kunder

Er du ikke medlem af The Cahetu Connection? Så læs med her..

Selvom du ikke er medlem endnu kan du faktisk have point tilgode. Systemet husker nemlig dine ordrer de seneste 3 måneder. Skynd dig hellere at blive en del af vores eksklusive loyalitetsprogram og start med at optjene flere point allerede i dag! Konverter dine point til rewards, som du kan bruge på dine kommende køb.

En super simpel og attraktiv kundeklub, som du bare være en del af..

Kort gennemgang af dine fordele som medlem af The Cahetu Connection

Som medlem af The Cahetu Connection optjener du point hver gang du handler på Cahetu - uanset ordrestørrelsen. Du modtager 1 point, hver gang du handler for 1 kr. 

Som tak fordi du bliver en del af The Cahetu Connection modtager du 500 point allerede ved tilmelding. 

1000 point = 100 kr. rabatkode

2000 point = 20% rabatkode

2500 point = 250 kr. rabatkode

5000 point = 500 kr. rabatkode

Vi giver dig altså 10% retur til nye køb på shoppen - hver gang!

Du kan også optimere dit medlemskab ved at optjene point på andre måder. Du kan for eksempel optjene flere point ved at:

→ tilmelde dig kundeklubben

→ følge os på Facebook

→ følge os på Instagram

→ oplyse din fødselsdag

Så hvad venter du på? Tilmeld dig allerede i dag og kom i gang med at optjene point, som du kan bruge på at forkæle dig selv.

Hvordan bliver du medlem af kundeklubben? 

Du tilmelder dig i boksen “The Cahetu Connection” nede i venstre hjørne af din skærm. Tryk på kassen og en pop-up vil vise sig (se billede nedenfor). Det er i denne pop-up, at du logger ind på din konto for at se dine point, oprette rewards mm.

 

 

Regler for brug af point/rewards ved returnering

Du vil ikke få en ny reward, hvis du returnerer eller bytter varer fra køb, hvor du har anvendt den. Reward-beløbet fordeles forholdsmæssigt på det købte antal varer, så hvis du returnerer en eller flere varer, vil du få penge tilbage svarende til det beløb, som du har betalt for den enkelte vare. 


Velkommen til, og rigtig god fornøjelse!