Billede

Rudolph Care Blossom Shampoo 240 ml

225,00 DKK
| Optjen 225 point Læs mere
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Sundt, smukt og glansfuldt hår er en hverdagsluksus, vi alle sætter stor pris på. Derfor er vi også så lykkelige for, at serien Rudolph Hair er blevet skabt – en serie af hårprodukter fyldt med økologisk og naturlig pleje og lækkerhed. Hele serien bærer Svanemærket, og Herbal Mint Shampoo og Blossom Shampoo er desuden økologisk certificeret af COSMOS. Certificeringerne er din garanti for produkter af høj kvalitet, som er fuldstændig fri for parabener og hormonforstyrrende stoffer og tager vidtrækkende hensyn til både mennesker og miljø. Rudolph Hair er det bedste bud på en luksuriøs serie, der giver dig smukt hår – med 100 % god samvittighed.

Denne shampoo er en eksklusiv plejende shampoo med udtræk fra økologiske bær og blomster, som styrker håret og gør det smukt og glansfuldt. Blossom Shampoo giver et blødt skum og har milde duftnoter af hindbær og viol. Plejende ingredienser som morgenfrue, hvedeprotein og aloe vera genopbygger håret og stimulerer hovedbunden.
Blossom Shampoo er velegnet til alle hårtyper og kan bruges af både mænd og kvinder.

Indhold: 240 ml
Ingredienser:
Morgenfrue: Renser og virker antiinflammatorisk.
Vild hybenrose: Rig på C-vitamin, der nærer håret
og gør det blødt og glansfuldt.
Hindbær: Plejer og tilfører fugt.
Hvedeprotein: Genopbygger tørt og ødelagt hår.
Aloe Vera: Forebygger irriteret hovedbund.