Billede

Rudolph Care - Bon Voyage Gaveæske - Essentials for flip flop living

645,00 DKK
| Optjen 645 point Læs mere
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Bon Voyage – Essentials for flip flop living er en eksklusiv gaveæske fra Rudolph Care, som indeholder de essentielle produkter til sund, lækker og solbeskyttet hud. Omfavn sommerfølelsen, livet i klipklapper, de lyse nætter og bare, bløde ben med disse fire produkter:

Acai Body Scrub (50 ml)
Forbered din hud til solrige dage- og afhjælp hudens triste vinter med den ravfarvede bodyscrub, der nænsomt eksfolierer din hud og efterlader den med nyt liv.

Sun Body Lotion SPF 30 (150 ml)
Tank huden op med fugt med den prisvindende Sun Body Lotion SPF 30 (150 ml), der samtidigt beskytter din hud mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler.

Sun Face Cream SPF 30 (50 ml)
Beskyt dit ansigt med den prisvindende Sun Face Cream SPF 30 (50 ml); din bedste ven i forårs- og sommermånederne! Ansigtssolcremen kan erstatte din normale dagcreme, da den både fugter, plejer og leverer effektiv solbeskyttelse – og så efterlader den huden med smuk glød uden at fedte.

Signature Notes Huile de Parfum – Purse Edition (8 ml)
Nyd duften af Rudolph Care; vores elegante olieparfume, som er lige til at tage med på farten. Duften er en perfekt balance mellem sprudlende, friske grønne noter og varme, sensuelle noter i én yndefuld duft.