Billede

Rudolph Care - Lip Balm Kit made by me

295,00 DKK
| Optjen 295 point Læs mere
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Lav din egen læbepomade med dette skønne kit fra Rudolph Care, som Andrea og datteren Isolde har lavet til børn og kreative sjæle. LIP BALM KIT made by me er sin første af sin slags, som både er Svanemærket og økologisk certificeret. Og de har naturligvis valgt kun de bedste økologiske ingredienser – alle fri for skadelig kemi. Økologisk sheasmør gør læberne bløde som smør, og det plejer og fugter tørre og sprukne læber. Økologisk bivoks giver læbepomaden en fast konsistens og en mild duft af honning. Naturligt mineralsk farvestof er sammensat af rødt jernoxid og Mica. Jernoxid er produceret ud fra naturlige mineraler og er det, der gør, at læbepomaden kan få en fin lyserød farve. Mica er et naturligt mineral, som får læbepomaden til at skinne og glimte.


Udover disse ingredienser skal man kun bruge en pande, olie og honning. Der er nok til 4 læbepomader i æsken, så man kan for eksempel lave en til sig selv og give en som gave til tre af ens bedste venner. I gaveæsken finder du krukker, fine gaveposer og klistermærker i æsken, så man kan pynte læbepomaderne, når de er færdige. Andrea Elisabeth Rudolph siger om produktet: ”I Rudolph Cares laboratorium laver vi alle vores cremer fra bunden. Der er noget helt særligt over det sted. Det er som en magisk legeplads, hvor alting kan ske. Jeg elsker at gå rundt her, føle på ingredienserne og kigge med i gryderne. Det samme gør min datter Isolde, som ofte har leget med. Vi elsker at lave noget sammen - fiske krabber, lave mad og finde på ting. Senest har vi haft gang i panden, afprøvet opskrifter og testet på egne læber, og Isolde har tegnet tegninger til æsken. Resultatet er LIP BALM KIT made by me”.


Se hvordan du bruger Lip Balm Kittet her


Se mere om Lip Balm Kittet her