Rudolph Care Mommy & Me - 145 ml.

395,00 DKK
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 25 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 499 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Et vidunderligt og længe ventet multi produkt til mor OG barn fra Rudolph Care. Mommy & Me er en beskyttende SOS-balm til både mor og baby, der kommer alt fra overanstrengt hud til røde babynumser og følsomme barnekinder til undsætning.

I Mommy & Me har Rudolph Care kombineret de bedste egenskaber fra en plejende bodylotion og en blødgørende babyolie og skabt en beskyttende SOS-balm til glæde for både barn og mor. Den smørbløde balm skaber en beskyttende barriere og virker plejende på følsom babyhud, arp og eksem. Den lindrer ømme brystvorter og forebygger strækmærker og plejer maveskind, som er på overarbejde.

Mommy & Me indeholder udelukkende økologiske ingredienser af højeste kvalitet, og balmen er selvfølgelig 100 % parfumefri. Mommy & Me er det første Rudolph Care produkt, der bærer intet mindre end 4 certificeringer:
Svanemærket
Allergy Certified
Cosmos
Astma og Allergi Danmark.

Mommy & Me er rig på naturlige og nærende olier fra kokos, vandmelonfrø og acaibær, som tilfører stresset hud fugt og gør den blød og smidig. Koldpresset sheasmør virker antiinflammatorisk på huden og både lindrer og beroliger rød, irriteret hud. Bivoks gør balmen nem at påføre og virker som fugtbarriere i bleområdet.

Alt dette (og meget mere) kan du og din baby bruge Mommy & Me til:
Røde babynumser
Som kuldebeskyttelse mod frostrøde kinder
Babymassage
Arp
Eksem
Sprukne læber
Blødgørende massage ved kejsersnit-ar
Overanstrengt maveskind
Ømme brystvorter

Indhold: 145 ml

Balmen findes også i 45 ml – helt perfekt til pusletasken, når I er på farten.