Billede

Rudolph Care - Økologisk Selvbruner - A Hint of Summer

345,00 DKK
| Optjen 345 point Læs mere
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

A Hint of Summer er en lækker økologisk selvbruner, der giver dig den helt rigtige gyldne glød – helt uden at udsætte huden for solens skadelige stråler.
Den økologiske selvbruner gør det nemt at opbygge og vedligeholde en solbrun farve i både ansigt og på kroppen. Nu har du muligheden for at tage forskud på sommerens fine farve, og springe ud i foråret med brune ben og en frisk kulør i kinderne – med god samvittighed.

Modsat en traditionel selvbruner, har Rudolph Care komprimeret de farvegivende ingredienser, så du kan blande dem direkte i de hudplejeprodukter, du bedst kan lide at bruge.

Det er det naturlige DHA molekyle, der sikrer din hud en fin og jævn tone. Aloe vera beroliger, genopbygger og sikrer hudens fugtbalance, mens acaibærrets høje koncentration af antioxidanter fra essentielle fedtsyrer, vitaminer og mineraler forebygger aldringstegn og virker styrkende på huden. Dråberne er farveløse og har en let, flydende konsistens og en mild, delikat duft.

A Hint of Summer er naturligvis både Svanemærket og Cosmos certificeret.

Sådan bruger du produktet: Tag den mængde creme eller olie, som du plejer at bruge, og bland det med A Hint of Summer mellem håndfladerne. Vi anbefaler 1-2 dråber til ansigtet, og 4-6 dråber til kroppen. Fordel blandingen jævnt over ansigtet, eller kroppen, og vent nogle minutter med at tage tøj på. Vask hænderne grundigt efter brug. Farven opbygges gradvist, så gentag behandlingen de
følgende dage for en mere intens farve.

Indhold: 50 ml