Billede

Rudolph Care Signature Notes Eau De Parfum 50 ml

495,00 DKK
| Optjen 495 point Læs mere
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Den første sne. De første jordbær. Det første kys. Den første gang er forbundet med en særlig magi.

Signature Notes er Rudolph Cares første parfume, og ydermere er det også den første Svanemærkede og Cosmos-certificerede parfume i verden, og duften er samtidig fri for alle 26 deklarationspligtige, allergene parfumestoffer.

Eau De Parfum er en let og elegant parfumespray, som er skabt på naturlig parfume, økologisk vindruekerneekstrakt og alkohol. Parfumen indeholder 20 procent parfume af naturlig oprindelse – som giver en delikat, men koncentreret duft.

Signature Notes Eau de Parfum kan sprayes direkte på huden, men egner sig også til at spraye i håret og på tøjet. Spray let på kroppen og lad de sprudlende, bløde og varme duftnoter omfavne dig og smelte sammen med din egen naturlige duft.

Den 100% naturlige duft er feminin, sensuel og underspillet. Duften er ikke ny, den har faktisk været med fra starten, og er skabt på de selvsamme duftnoter, som Andrea Rudolph valgte til de første Rudolph Care produkter tilbage i 2009.

Signature Notes er duften af Rudolph Care, og når den smelter på din hud, bliver den din signatur.

Duften stjæler ikke scenen - men alligevel vil du huske den fra første gang du prøver den. Det er en eksklusiv duft, forbeholdt den kvinde, der bærer den, og de få, der kommer tæt på hende.

Du kan med fordel bruge både Eau De Parfum samt Huile de Parfum samtidig - så vil de understøtte hinanden og give dig den helt rette signaturduft, og en mere dyb og intens duftoplevelse.

Tip: Har du tidligere været overfølsom overfor parfume, anbefaler Rudolph Care dig at forsøge med et enkelt spray – eller to i dit hår. På denne måde undgår du nemlig direkte kontakt med huden, men vil stadig blive indhyllet af Signature Notes Eau de Parfums balancerede duft, som vil følge dig uden at forstyrre.