Billede

Rudolph Care Signature Notes Huile de Parfum 30 ml

745,00 DKK
| Optjen 745 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Den første sne. De første jordbær. Det første kys. Den første gang er forbundet med en særlig magi.

Signature Notes er Rudolph Cares første parfume, og ydermere er det også den første Svanemærkede og Cosmos-certificerede parfume i verden, og duften er samtidig fri for alle 26 deklarationspligtige, allergene parfumestoffer.

Signature Notes Huile de Parfum er en luksuriøs og eksklusiv parfumeolie med et nøje udvalg af delikate olier og Rudolph Cares naturlige, karakteristiske signaturduft.
Signature Notes Huile de Parfum er skabt på de bedste økologiske olier af mandel-, acai og havtorn, der er duftneutrale og hermed ikke forstyrrer duften i den naturlige parfume, og er tilsat et strejf af E-vitamin.

Brug Huile de Parfum på indersiden af dine håndled og albuer, i knæhaser og ved øreflipperne. Dér, hvor pulsen slår – så varmen vil forstærke duftnoterne.

Den 100% naturlige duft er feminin, sensuel og underspillet. Duften er ikke ny, den har faktisk været med fra starten, og er skabt på de selvsamme duftnoter, som Andrea Rudolph valgte til de første Rudolph Care produkter tilbage i 2009

Signature Notes er duften af Rudolph Care, og når den smelter på din hud, bliver den din signatur.

Duften stjæler ikke scenen - men alligevel vil du huske den fra første gang du prøver den. Det er en eksklusiv duft, forbeholdt den kvinde, der bærer den, og de få, der kommer tæt på hende.

Du kan med fordel bruge både Eau De Parfum samt Huile de Parfum samtidig - så vil de understøtte hinanden og give dig den helt rette signaturduft, og en mere dyb og intens duftoplevelse.

NB: Vær varsom, når du forkæler dig selv med den eksklusive parfumeolie. Olien kan nemlig smitte af på tøj og andre tekstiler, så giv gerne dig selv et øjebliks ro, når du har brugt Signature Notes Huile de Parfum. Lad parfumeolien smelte sammen med din hud og oplev, duftnoterne omfavne dig og blive en del af din naturlige duft.

Tip: Signature Notes Huile de Parfum er et rigtig godt alternativ til dig, som normalt kan være overfølsom overfor alkohol i traditionelle parfumesprays.