Billede

Salle Privée - Herre Parfume - Concorde EDP 100 ml

1.450,00 DKK
| Optjen 1450 point Læs mere
Nyhed

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Concorde er essensen af overdådig luksus, og hvis det eksklusive jetsetliv havde haft en duft, havde den heddet ”Concorde”. I en supersonisk fart drages du med ét på en uventet rejse under fjerne himmelstrøg, hvor din indre maskulinitet slippes løs, og hvor drømme bliver til virkelighed. Ombejlet af premiumlæder, Frankrigs fineste champagne og friske Gillardeau-østers har dit liv aldrig været mere smagfuldt. Drøm dig væk og berig din hverdag med velduftende strejf af luksus – Salle Privée er opskriften.

Ved dit og Concordes første møde kan du se frem til både friske noter af juniperbær, krydret peber og den aromatiske armagnac. Så snart Concordes hjerte udfoldes, finder spændende noter af vetiver, patchouli, tobak og safron ligeledes vejen til dine sanser. Rejsen fuldendes af parfumens basenoter, som komplementerer det søde og friske med træ- og jordagtige noter. Oplev en ekstrovert parfume i balance, som vil efterlade et spor af maskulinitet bag dig og få længselsfulde hoveder til at vende sig om efter dig.

Salle Privée er et luksuriøst high-end modebrand til den moderne mand, som kan se, og dufte, forskellen på god og ringe kvalitet. Brandet er etableret af modeikon og designer Patrick Munsters, som mest af alt hyldes for sin banebrydende tilgang til mode – en tilgang, som har gjort Salle Privée-universet til et af de mest eftertragtede hidtil.

I modsætning til den pulserende og konstant foranderlige modeindustri stræber Munsters efter det tidløse, minimalistiske og permanente, hvor der er fokus på kvaliteten fremfor kvantiteten. Derfor er Salle Privées sortiment også tilgængeligt året rundt fremfor at være sæsonbestemt. Med en Salle Privée-parfume har du således en parfume, som har relevans hele året – og de næste 50.

• Topnoter: armagnac, juniper, sort og rød peber
• Hjertenoter: guajaktræ, vetiver, patchouli, cashmeran, safron, tobak
• Basenoter: rav, læder, benzion Siam, oud, cedertræ, sandeltræ

Indhold: 100 ml
Dette er en herreparfume