Billede

Salle Privée - Herre Parfume - Le Temps Perdu EDP 100 ml

1.450,00 DKK
| Optjen 1450 point Læs mere
Nyhed

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Denne duft er så tidløs, at den er farlig - afhængighed kan forekomme! Duften er så varm og blød, at den næsten er forførende. Dens kraft er både dragende og lokkende på samme tid, og dens lag-på-lag struktur gør, at du hele tiden beriges med nye nuancer og noter.

Lag-på-lag strukturen er opbygget af abelmoskus frø, noter af rav, ambroxan, muskos, iso-E super og slutteligt mørke træsorter. Denne skønne sammensætning af noter medvirker, at Le Temps Perdu er en af de mest intense parfumer fra Salle Privée’s i alt 5 dufte – kun slået af den meget intense Kham-Sin.

Dens tidløse aroma går hånd i hånd med hollandske Patrick Munsters' ønske om at skabe produkter, som ikke blot hitter ”her-og-nu”, men som forbliver og består som følge af deres høje kvalitet og unikke udtryk. Salle Privée’s produkter er med andre ord en permanent løsning, som er relevant uanset både årstid og begivenhed. Når du først har fået fingrene i en duft fra Salle Privée, er der ingen grund til at skrive en ny på ønskelisten!

Munsters er inspireret af 70’ernes storhedstid, hvorfra hans dyrebare minder har dannet inspirationsgrundlag til at udforme hans dufte. Ideen til denne parfume opstod som følge af en novelle af Marcel Proust, som Munsters blev inspireret af, hvor et af hovedtemaerne var minder. Og mindes denne duft vil du uden tvivl.

Varme, animalisme og minimalisme er nøgleord forbundet med denne tidløse Le Temps Perdu.

Duftnoter i Le Temps Perdu EDP
• Abelmoskus, rav, ambroxan, musk, iso-E super, mørkt træ

Indhold: 100 ml
Dette er en herreparfume