Billede

Salle Privée - Herre Parfume - Monochrome EDP 100 ml

1.450,00 DKK
| Optjen 1450 point Læs mere
Nyhed

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Forestil dig følelsen af at gå gennem skoven, hvor bøgen netop er udsprunget. Forestil dig den duft, du møder, så snart du omgives af en mangfoldighed af træsorter, som får dig og naturen til at indgå i et symbioseforhold. Temmelig forfriskende, ikke sandt? Forestil dig så at tage duften med hjem i lommen, således at du kan indånde netop dén duft af natur, hvor du vil, når du vil - og endda helt uden at skulle snøre skoene. Tada! Det er lige akkurat, hvad du får i denne skønne parfume fra Salle Privée.

Monochrome består nemlig af naturlige dufte fra træsorterne cedertræ og ædelgran, og indeholder derudover en snert af vetivergræs, som er bestående af blandt andet citrongræs og citronella.

Udover den naturlige duft rammes du i øjeblikket af en rolig og renlig fornemmelse, som giver dig en ”fresh-out-of-shower”-oplevelse af den bedste kaliber. Denne duft og følelse får dig til at slappe af, eftersom de rolige nuancer forbinder dig med jordnærhed og natur.

Fordi Monochrome udgøres af sådanne rene, friske og naturlige noter, må man erkende, at hollandske Patrick Munsters holder sit ord, når han udtaler, at hans kreationer skal være så tidløse som muligt. Munsters er nemlig stor fortaler for, at Salle Privée skal være et brand bestående af permanente løsninger og ikke blot ”her-og-nu”-interesse. Og en så klar duft som Monochrome’s bliver man sjældent træt af, eftersom den passer til enhver lejlighed.

Salle Privée’s sortiment består af i alt 5 dufte, hvoraf Monochrome er den mildeste, når det kommer til intensitetsniveau - men duften er langt fra kedelig! Den naturlige og rene duft suppleres nemlig med mere krydrede noter af nelliker, galbanum og rosmarin, som sætter prikken over i’et i denne meget sofistikerede og afbalancerede duftblanding.

Det velsoignerede, sofistikerede, stilrene og selvsikre udtryk forbindes med denne naturlige Monochrome.

Duftnoter i Monochrome EDP
• Top: Nellike, galbanum
• Hjerte: Rosmarin, vetiever
• Base: Læder, cedertræ, ædelgran

Indhold: 100 ml
Dette er en herreparfume