Billede

Salle Privée - Herre Parfume - Celluloid Heroes EDP 100 ml

1.450,00 DKK
| Optjen 1450 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Celluloid Heroes er en af de mere transparente og afbalancerede parfumer fra Salle Privée, hvoraf transparentheden i særdeleshed kommer fra den friske bergamotte, agurk og citron. Disse noter gør denne duft til en af de mildere af Salle Privée’s i alt 5 parfumer – kun slået af den naturlige Monochrome som værende den mildeste. Selvom udtrykket og duftoplevelsen er rolig og indeholder flere transparente end skarpe noter, vækker musken fra moskushjorten vildskaben, livligheden og maskuliniteten i dig!

Som noget særligt er Salle Privée’s parfumesortiment opstået som følge af parfumerist Patrick Munsters’ kærlighed til 70’erne. Munsters fandt stor inspiration i både filmens og fotografikunstens univers, og i særdeleshed i de værker, som blev skabt i hans favorable årti. Inspirationen til at kreere denne duft kom fra det dyrebare materiale ’Celluloid’, som primært blev brugt i forbindelse med film og fotografi. Derudover er parfumen i sin pragt en hyldest til datidens helt store helte i underholdningsbranchen.
Patrick Munster beskriver selv parfumen således:

"Expressive of song and dance. A reference to a song performed by The Kinks and written by their lead vocalist and principal songwriter, Ray Davies. It debuted on their 1972 album 'Everybody's in Show-Biz’. A transparent creation emanating clean-cut freshness. The refreshing top of bergamot, cucumber and lemon introduces the heart of magnolia and orange flower. The base of musk, amber and sandalwood gives it creamy smoothness. Celluloid Heroes is a lively and crisp Eau de Parfum."

Salle Privée er et af de brands, der ikke ønsker at sælge dig mere, end du i virkeligheden har brug for. I stedet for, at din hylde bugner af et utal af parfumer, som knapt nok når at blive brugt, har Munsters skabt sine dufte med henblik på at bevare deres relevans året rundt. Du behøver med andre ord ikke at udskifte din parfume fra Salle Privée, eftersom duftene er så tidløse, at du ikke bliver træt af dem. Genialt!

Livlighed, energi og friskhed er blandt andet nøgleord forbundet med denne transparente Celluloid Heroes.

Duftnoter i Celluloid Heroes EDP
• Top: Bergamotte, agurk, citron
• Hjerte: Magnolie, orangeblomst
• Base: Musk, rav, sandeltræ

Indhold: 100 ml
Dette er en herreparfume