Billede

Seedlip - Alkoholfri Gin - Garden 108

289,00 DKK
| Optjen 289 point Læs mere
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Her får du muligheden for at nyde en G&T - helt uden alkohol. Seedlip er verdens første alkoholfrie Gin-lignende drik og er både sukkerfri, uden kunstige sødestoffer og indeholder ingen kalorier. Smagen er helt fantastisk og man føler 100% at man drikker en helt normal drink og man sipper ligeledes på samme måde af sit glas som ved en G&T indeholdende alkohol.


Hos Cahetu synes vi, at Seedlip sat sammen med en Tonic, er den perfekte erstatning, for en klassisk G&T - og vi er vilde med tanken om at kunne hoppe med på en alkoholfribølge og en såkaldt Mocktail, som trender lige nu.


Seedlip Garden har en lækker frisk og let smag og er lavet på mynte, rosmarin, timian, humle, ærter og hø.


Signatur drinken for Seedlip Garden 108: Peas & Love: Fyld et højt glas halvt op med isterninger, tilsæt 50 ml. Seedlip Garden 108, 125 ml. Indian Tonic samt en håndfuld frosne ærter. Frisk og lækkert!


Når man sidder med sin Seedlip drink i hånden en fredag aften, sænker freden sig - helt uden at du har hovedpine dagen efter, samt får for mange kalorier og usundt sprit indenbords. Seedlip serveres i over 35 Michelin restauranter verden over samt i de fineste barer i London og New York - og nu kan du nyde den lige hjemme i din egen stue.


Win Win.


Opbevares ved stuetemperatur både i åben og uåben tilstand.


Indhold: 70 cl


Hent en PDF fyldt med skønne forslag til drinks med Seedip Garden 108 HER