Shangies Unisex Sandal - Midnight Blue

295,00 DKK

* Påkrævede felter

Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 25 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 499 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Absolut musthave sandaler i lækker mørkeblå farve fra Shangies i en skøn unisex model med bredere remme samt bredere pasform. Så hvis du har været ked af ikke at kunne passe den almindelige Shangies model, er denne måske løsningen.

Sandalen er unisex og kan bruges både af kvinder og mænd.

Shangies er et dansk brand, som kombinerer Østens komfort og den enkle nordiske stil. Shangies sandalerne er så lette, at det føles som om du træder på små skyer. Dine fødder vil i en Shangies sandal føle sig godt tilpas og afslappede – uanset hvor du befinder dig.

Fordi Shangies netop er så lette, er de super nemme at tage med overalt, og fylder ingenting i tasken. F.eks når turen går i sommerhus, en tur til stranden, legepladsen med børnene, picnic i parken, yogaferie på Bali, storybyferie i Rom eller blot som din bedste ven i håndtasken, når du skal hjem fra en festlig aften i høje stiletter en varm sommernat.

Vi har faktisk slet ikke lyst til at gå i andet - en af hver farve tak!

Shangies sandalen har flotte bløde bomuldsbånd, som gør, at de er skønne at have på. Selve indersålen er udført i luftigt og slidstærkt lærredsstof fra jute-planten, som har en svalende effekt og gør at dine fødder har det behageligt, og samtidig giver god støtte i forhold til en almindelig klip klap sandal.
Undersålen er i slidstærkt gummi med et let mønster under, så du står godt fast i dem.

Shangies kan håndvaskes.

Størrelsesguide:
40/41: 25,5 cm
42/43: 26 cm
44/45: 27,5 cm
46/47: 28,5 cm