Parfume

Verdensnyhed fra Rudolph Care

Signature Notes er Rudolph Cares første parfume, og ydermere er det også den første Svanemærkede og Cosmos-certificerede parfume i verden, og duften er samtidig fri for alle 26 deklarationspligtige, allergene parfumestoffer.

Rudolph Care har med deres Signature Notes valgt at skabe en naturlig og certificeret økologisk parfumespray og parfumeolie, hvor duften er fremstillet med naturlige og økologiske ingredienser.  

Duften af Rudolph Care

Den 100% naturlige duft er feminin, sensuel og underspillet. Duften er ikke ny, den har faktisk været med fra starten, og er skabt på de selvsamme duftnoter, som Andrea Rudolph valgte til de første Rudolph Care produkter tilbage i 2009

Signature Notes er duften af Rudolph Care, og når den smelter på din hud, bliver den din signatur.

Duften stjæler ikke scenen - men alligevel vil man huske den fra første gang man prøver den. Det er en eksklusiv duft, forbeholdt den kvinde, der bærer den, og de få, der kommer tæt på hende.

Certificeret - godt både for dig og miljøet

Rudolph Care vil som altid gøre en positiv forskel - både for din hud og for verden omkring os og derfor tænker de bæredygtigt når der skal udvikles og produceres produkter. Det sikres ved at Rudolph Care er certificeret med både miljømærket Svanen og den økologiske certificering Cosmos, og gør at du kan nyde dine skønhedsprodukter fra Rudolph Care med god samvittighed.

Det samme gør sig gældende for Signature Notes, der udover at være Rudolph Cares første parfume også er den allerførste parfume i verden, der bærer de to certificeringer. Dertil er parfumen også skabt helt uden de 26 deklarationspligtige allergene parfumestoffer EU anbefaler, man går udenom.