Sengeborde

Se mere Køb
Muubs - Sofabord Root
2.195,00 DKK
Se mere Køb

Sengeborde til soveværelset

Man har tit en bog, sin telefon, en kop te eller sine smykker ved hånden inden man lægger sig til at få sin skønhedssøvn. Derfor er det vigtigt, at man ikke skal gå alt for langt for at kunne lægge de ting fra sig. Det kan være smart med et flot og unikt natbord til netop det. Vi har både enkle løsninger – men også nogle mere avancerede, der med fordel kan passe til et afdæmpet soveværelse.

Nat og dag

Vores natborde kan både bruges til opbevaring af smykker og bøger om natten, men kan så sandelig også være brugbare i dagtimerne. Har du lyst til at overraske en ven eller veninde, kærester eller et familiemedlem med lækker morgenmad på sengen, finder du lige det sengebord, som kan bruges til netop det. De natborde, som vi forhandler, findes nemlig både som hylder, der kan sættes på væggen, og som store og små firkantede borde. 

Sengeliggende

Er du så uheldig at være blevet ramt af en led vinter-influenza, kan du i det mindste være glad for, at du har et praktisk og flot sengebord, der kan stå varm te og lidt medicin på. Måske endda en ordentlig stak bøger, som du med fordel kan komme igennem.
Har du lyst til at ligge i sengen hele søndagen, kan du også stille en lille skål med nogle lækre snacks eller din computer på natbordet. Sengeborde er til nattens brug, ja – men så sandelig også til dagen. Find det natbord, du drømmer om, her.