Sengetæpper

Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb

Sengetæpper

Åh hvilken luksus at have en flot redt seng. Et sengetæppe kan skabe ro og orden i soveværelset, og det er en skøn fornemmelse at krybe i en redt seng. HAY laver en stribe smukke sengetæpper i et væld af lækre farver. Tine K Home laver også lækre quiltede og tykke sengetæpper, der også er smukke på sengen.  Smid et par puder oven på tæppet for at fuldende looket.

Hay sengetæpper
Med et sengetæppe fra HAY er du garanteret et moderne look i dit soveværelse. HAYs Mega Dot tæpper er efterhånden vaskeægte designklassikere til sengen. Med et Mega Dot i sort eller grå er du sikret et lækkert stilrent look. Men du kan også vælge en af de mange smukke farver for øjeblikkeligt blikfang i soveværelset. Med et Mega Dot fra HAY går du helt ikke galt i byen.

Sengetæppe fra By Nord
Hos By Nord kan man kun få ét sengetæppe. Men det er til gengæld så flot, at man ikke behøver flere. Tæppet er har en smuk grå farve, som passer flot ind i de fleste hjem. Sengetæppet er fremstillet i 100 procent stone washed bomuld, hvorfor det er blødere end blødt. 

Ferm Living sengetæpper
Ferm Living leger altid med grafiske former og geometriske figurer. Og det gælder naturligvis også deres sengetæpper. Remix Bed Cover er et smukt sengetæppe i sorte, grå og hvide trekanter. Tæppet er iøjnefaldende men også enkelt, fordi farverne er holdt i samme sort/hvide nuancer. For nylig har Ferm Living også tilføjet Arrow Bed Cover til deres serie af sengetæpper. Her får du grafiske former men også marmorprint, som er en stor trend.

Louise Roe melder sig på banen
Som noget nyt lancerer Louise Roe et smukt sengetæppe. Og i vanlig Louise Roe stil er sengetæppet enkelt og grafisk i hvidt med hvide tern. Skab en stemning af luksus og hotel med dette sengetæppe, som fås i to størrelser.

Hos Cahetu synes vi, sengetæpper er uundværlige. En redt seng skaber ro i soveværelset – og fornøjelsen ved at krybe i seng om aftenen bliver endnu større, hvis sengen er smukt redt.