Opbevaring

Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb

Opbevaring til stuen

Er du så heldig at have en pejs eller har du brug for en flot kurv eller reol til opbevaring af børnenes legesager, gamle aviser eller dit udvalg af livsstilsmagasiner, så finder du alt det bedste i opbevaring til stuen her på siden.

Kønne kurve

Vores ”gennemsigtige” kurve i net fra Ferm Living er en af favoritterne, når det kommer til opbevaring til stuen. Her er der ikke lagt skjul på noget – man kan simpelthen se lige igennem dem – og det kan faktisk godt være en fordel. Har du en samling af sjove eller karakteristiske blade, kan man se dem, når man træder ind i stuen. De giver desuden en dejlig luftig stemning af rummet.
Udover kurvene i net, har vi andre varer til dig, der har brug for en kurv, man ikke kan se igennem. For eksempel den smukke og helt neutrale hvide tyvek pose fra Raumgestalt. De fås i alle størrelser, så om du har mange børn, der har meget legetøj, eller om du blot har en lille kakkelovn, der har brug for noget brænde i de kolde vintertider, finder du det, du har brug for til opbevaring her.

Rullende design

En anden favorit til opbevaring og til at sætte et personligt præg på dine designvalg i stuen, er rullebordet fra Normann Copenhagen, der kan bruges til lysestager, bøger eller til at sætte lige de figurer eller planter frem, som du gerne vil se, når du træder ind ad døren efter en lang og travl hverdag.
I stuen skal der være hyggeligt, og du skal kunne slappe af. Derfor er det essentielt, at der er opbevaringselementer i din stue, der kan være med til at gøre den så simpel og elegant, som netop du vil have den.