Plaider

Nyhed Aiayu Marlon Plaid 160 x 180 - Stormy
Se mere Køb
Nyhed Aiayu Isolde Plaid - 160 x 180 cm - Mix Oil / Albicant
Se mere Køb
Nyhed Aiayu Elisabeth Plaid 170 x 240 - Mix Stormy/Air
Se mere Køb
Nyhed Aiayu Elisabeth Plaid 170 x 240 - Mix Albicant/Slate
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb

Plaider

Det er de færreste, der kan undvære en plaid. De er uundværlige i sofaen, på terrassen og på børneværelset. Men udover at være en nødvendighed, så er det også en lækker og dekorativ ting, som pynter i dit hjem. Hos Cahetu fører vi derfor et bredt udvalg af lækre plaider, så der også er én, der passer til dig.

Louise Roe plaider

Louise Roe forstår om nogen at gøre strik både trendy og lækkert. Hendes udvalg af plaider er meget bredt, og der er noget for enhver smag. Louise har et stort udvalg af lækre ensfarvede plaider, som vil passe godt sammen med puder, der larmer lidt mere. Men nu kan også vælge strikplaider med mønster. Bauhaus-plaiden eller de smukke stribede plaider er gode bud på iøjnefaldende plaider. Endelig kan du vælge hendes smarte tube-plaider, som fungerer lidt ligesom en sovepose uden fødder. Hyggeligere bliver det vist ikke. 

HAY plaider

Også HAY forstår at lave plaider, som man ikke kan leve uden. Hvis du mangler kulør i stuen, så læg en lækker plaid fra HAY i sofaen. Du kan vælge imellem de flotte, farverige Plus9-plaider eller den lige så smukke, men lidt mere afdæmpede, Mega Knit. Begge plaider er en smuk og langtidsholdbar investering.

Plaider fra Ferm Living

Hvis du er vild med grafiske former og smukke farver, så er plaiderne fra Ferm Living helt sikkert noget for dig. Hos Ferm Living finder du en række plaider med trekanter i forskellige udformninger og i forskellige farvekombinationer. En plaid fra Ferm Living er et perfekt valg til dig, som holder af Ferm Living retro-inspirerede univers.

Pak dig ind i fleece fra Karmameju

Der er ikke meget, der er lige så blødt som Karmamejus fleece-produkter. Og plaiderne er selvfølgelig ingen undtagelse. Vælg imellem tre skønne farver og pak dig ind i det bløde plaider fra Karmameju.