The Light Between Us

899,00 DKK
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 25 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 499 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Helt fantastisk smuk bog i sort/hvid fra forlaget TeNeues. Flotte og virtuose billeder af en af ​​de mest efterspurgte modefotografer, er nu samlet i et mesterværk for første gang.

Følsomme portrætter af internationale stjerner, herunder Kim Basinger, Cameron Diaz, Scarlett Johansson, John Malkovich, Charlize Theron og mange andre.

Hvordan kan en fotograf af internationalt kendte stjerner, skabe så ikoniske portrætter, der gemmer sig i erindringen, når de skuespillere allerede er blevet fotograferet og filmet millioner af gange?
Vincent Peters, der har arbejdet siden 1995 for magasiner som Vogue og GQ og fashion brands, herunder Dior, Louis Vuitton og Yves Saint Laurent, er helt afhængig af den klassiske kunst i portrætfotografering til sine billeder. Med fokus på små bevægelser og subtile produktioner i stedet for fremtrædende poser sikrer han, at hans fag ikke forsvinder i baggrunden, og at deres ansigter er brændpunktet. Emma Watsons smukke udtryk med hvid makeup. Fotografier af stjerner som David Beckham og Christian Bale er markant maskuline. Endnu mere intimt er de billeder, som Peters har taget i private omgivelser, når han fulgte Monica Bellucci gennem årene.

Hans sofistikerede belysning har størst indflydelse i hans sort-hvide fotos og giver dem en fantastisk filmisk kvalitet.

En bog der vil tage sig smukt ud på boghylden såvel som sofabordet når man ikke bladrer sig igennem de fantastiske fotografier.
Vincent Peters’ proceeds from this book benefit the Family Justice Center of the Protection Against Violence department at Berlin’s Charité hospital.

240 sider
Sprog: Engelsk
Materiale: Hardcover
Format: 28,5 x 35 cm